Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupis tužioca gratis ide sudija i notar pride. bh raj za kriminal
kupis pistolj i saspes ga u Izu Spahovica, nek ga sin oplakuje sedam godina u Zenico
Nema pravde dok je ne uzmes u svoje ruke.. oko za oko zub za zub.. kad izadje.. osvetis se.. i nagodis se da izadjes za godinu..pa ko ziv ko mrtav.. sa ovakvima se ne nagadja.. nego im se busi lobanja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj to porodica se oglasila!!!!! sto se nije porodica oglasila kada im je sin neduzne ljude zavijao u crno jer je poznat kradljivaz vozila po Sarajevu!! Tad vas je bolio k..... !! Kada je trazio otkup za ukradena vozila. Dobio sto je trazio.Fakat mi ga nije zao.
kakva vam je to prica? Kakve veze ima ko je bio ubijeni? U autu je bio jos jedan momak koji je mogao poginuti. Kod Geca nije bilo oruzja, nikod njega ni u autu sto je dokazano istragom. Spahovic je ispalio 5 metaka u sred naselja, tako da je MOGAO UBITI BILO KOGA! Lik je ispucao sarzer u sred naselja i mislis fkt da ga je bilo briga koga ce upucati
Najbolje su u Americi riješili ovo. Ubiješ nekog, nećeš ga vala nikad izaći.
TITO OTVORI GOLI OTOK...................ILI RUDNIK SOLI NEK KOPAJU SO I RENDE IM DAT DA USITNJAVAJU..........
pa jel ima išta normalnije nego kad kriminalac rokne kriminalca. jedan u grob drugi na dugogodišnju robiju. i svijet mirniji za dva ološa. u ovom slučaju zajeb je napravljen kod "dugogodišnje robije".
Nije poenta ko je ubijena osoba vec presmijesna kazna za hladnokrvno ubistvo...zar zivot tako malo vrijedi???...i onda se cudimo sto svi danas nose pistolje i pucaju iz njih...ovo ce ih jos vise ohrabrit
obracun kriminalaca
trebao je dobiti minimalno 20 godina zatvora
ispade ovaj "ubiveni" svetac.. uvijek je bilo "ko se mača lati od mača i gine".
Ove ce Sandjaklije doci glave ovom Sarajevu. Neces smjeti hodati bez bitanja ovih boksera i sl.
Jedan ode drugi dodje i tako ce biti dok je svijeta i vijeka,to jos i mogu da shvatim ( ne i prihvatim ) ali nikad,i NIKAD mi nece biti jasni "ljudi" - " umovi" - " mozgovi " koji se dive ovakvim likovima !!! Heeeej bolan , pa zamisli diviti se nekom balvanu nepismenom,zbog cega ??? Zasto ??? Zato sto je " mangup " , jel to ??? Pojasnite mi molim vas !
ko god rokne krimosa ,reketasa i siledziju treba biti nagradjen a ne kaznjen kao u brazilu jer vjerovatno je spasio mnogo vise ljudi u buducnosti od reketiranja i nasilnog ponasanja i vjeruj te kad ih roknes par takvih drugi ce razmislit oce li se ponasat kao svki normalan covjek ili ne
ja licno znam da je amil bio nasilan i silio se ko onaj mirza hatic iz tuzle cudi me da jos niko nije tog nasilnika rokno, saucesce porodici oni su jadni i neduzni ali nisu mogli da odgoje budalu da bude pristojan ne siledzija i saner, takvi uvijek se sile i misle da mogu proc jer ih se svi boje ali dodje covjek pa presudi sto i podrzavam svakog siledziju i one koji misle da mogu reketirat i silit se nad drugima bolje da se normalizuju jer kad tad ce zijanit jer ljudima prekipi kurcenje!!!
U drzavi bez pravosudja uzmes pravdu u svoje ruke i zavrsena prica...
Pa evo ovako fino da vam kazem gos.Metkovic , konflikt je nastao istog dana kada je vas rahmetli brat ukrao automobil gosp.Spahovica !!