Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 god hahaha SDA eksperti za sve...
Ujo vuk magare....ni ovo nista nece vrijediti na suudu jer isto nije oduzeto u Datom roku
To nije preminuli notar, to je gosp. Kasim Trmka i nije on bio samo notar.
Notari nametnuti da se od njih naprave teški milioneri. U suštini njihov posao ide preko urneka, ugovori i slično, samo mijenjaju podatke i narod deru sa tarifama.
Ostavio je iza sebe i lijepo odgojenu djecu sa karakterom i obrazom.Rahmet mu duši.
Alkane Mujicu spavas li mirno?
Eee da.A kad odeš notaru da ti udari muhur na neki papirić,prvo moraš platit što ti je udjelio 10 minuta vremena,onda moraš platit njegovo slušanje tvog zahtjeva,pa platit udaranje muhura i još doplatit korištenje hemiske olovke da se ispod muhura podpišeš i naravno platit izuzimenje tvog papirića iz notareve ruke.Upotreba lifta do i od notarske kancelarije posebno se plaća.
Da, covjek ima privatni biznis, sta ti ocekujes, da ti besplatno radi? Jer ti sama inace pruzas svoje profesionalne usluge bez ikakve nadoknade ili ne trazis platu od poslodavca?
Poenta tvoje priče je da je tebi žao što nisi notar. E pa trebao si učiti.
Velik je čovjek bio, rahmet mu duši
Nerealno!!!
Nadrealno
NADRALITY SHOW