Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ne zna pravu istinu u to vrijeme u Mostaru, mnogo toga bi vjerovao.Tacno je da su 1992 godine Srbi masovno napustali Mostar, pre nego je rat poceo.Postoje i video kad su pocele goriti prve kuceMuslimana na toj strani.
pa ovakvih porušenih kuća ima na sve strane. prodajte vi ovo. lokacija je dobra tako da u novom sadu za taj iznos komotno možete kupiti solidnu kuću
U mojoj kući bili vojnici VRS-a, ostala opuhana, devastirana, samo što je nisu spalili. Ja malo po malo sa porodicom obnovio. Marke nisam dobio ni od koga, niti me je ko pitao treba li mi išta...
@thea Jesu sigurno, znam i ja, i iz Sarajeva sam, al' mi niko nije dao ništa, nit' me pitao treba li mi išta. Nisam član ijedna stranke, jedino što sam bio u ABiH u ratu.
Slijepcevic Rocko Rodoljub Srbin pripadnik Armije BiH 1992-e ,u julu ostao 100 % invalid pa mu nisu kucu popravili koja je u centru grada pored kantonalne vlade.Hvala velikoj Armiji na ocuvanju Bosne i Hercegovine.
SDA i HDZ su tu...
Trazite donsciju za dzamiju, ili crkvu, napravice vam je za mjesec dana.
Gdje su odvedeni Bošnjaci u proteklom ratu, to je meni bitnije pitanje!
Hiljade porodica u BiH već 23 godine čeka da se neko smiluje i kaže im gdje su im zakopana tijela najmilijih.
Slika ovih ljudi bi trebala biti svim Mostarcima pred ocima 7 - og oktobra kad budu glasali.Hoce li opet birati SDA i HDZ stranke za podjelu apartheida i kriminala
@pitaodkupusa Da, ovo je svakako najveći problem današnje planete. Mrš.
po toj tvojoj teoriji svima nama je trebalo obnoviti domove, a da mi cesemo muda. moja porodica eksera nije dobila za obnovu, cak smo donacije kupovali. a kuca se nalazi na prvoj liniji razdvajanja (pa zamisli kako je izgledala nakon rata).