Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjecni Mir gospodine Komandante! Oni koji te nisu znali, mogu piasti sta hoce. Mi koji smo te znali jako dobro, znamo da nisi bio ni nacionalista ni "islamista, ni extrem, nego samo BOSANAC koji je volio svoju zemlju! Ovi sto lupaju gluposti niti su vidjeli rata niti znaju sta i kako je bilo u pocetku!
No borca ni ublehasa.pljuc...
I sta docekas da SDA dezertersko govedo Elvis pljuje Igora haman maloljetnog borca ABiH? I da niko iz SDA se ne izvine i ne najugera, to znaci da su svi takvi tamo.
Gdje mu je sin Damir? PAMETAN OTIŠAO U NJEMAČKU a radio na aerodromu Sarajevo. Sve ostavio i otišao normalan život da živi. Pametnom dosta
Talijan je pravi heroj, a ne kao neugledni Miloševićev poručnik JNA-KOS-a, lopov zvani 10% Ajnadžić koji je prijetio tokom agresije na RBIH građanima Sarajeva. Podsjetimo, bahati Ajnadžić je 1992.godine iz okupirane Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ako ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave'.https://depo.ba/clanak/79566/ajnadzic-je-1992-iz-lukavice-porucivao-da-ce-spaliti-pojedine-opcine-ako-ijednom-njegovom
Pozdrav Generale i Velika ljudino..
@Poppaj, Talijan je pravi heroj, a ne kao neugledni Miloševićev poručnik JNA-KOS-a, lopov zvani 10% Ajnadžić koji je prijetio tokom agresije na RBIH građanima Sarajeva. Podsjetimo, bahati Ajnadžić je 1992.godine iz okupirane Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ako ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave'.https://depo.ba/clanak/79566/ajnadzic-je-1992-iz-lukavice-porucivao-da-ce-spaliti-pojedine-opcine-ako-ijednom-njegovom
Ljiljani, dzamija i Islam, to samo mogu Bosnjaci izmisliti vezu izmedu te tri stvari.
@KasabaVrapcici Ljiljani kao simbol BOSNE,Bosnjaka i naseg identiteta ,Dzamija,Islam simbol vjere jednog dijela Bosnjaka , drugim Bosnjacima je simbol krst tako je vazda bilo Bosnjaci nisu samo muslimani.
Lazes sam sebe. Gdje to ima tih Bosnjaka pod krstom? Koliko se sjecam u knjigama je pisalo da su pobijeni zajedno sa kraljem.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)