Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz porezne nemaju nikog ni u uzoj ni u siroj familiji koje nisu uvalili na neke pozicije i poslove a sve preko SDA. Nema glave u poreznoj koja nije upala tamo samo i samo zato sto su SDA igraci. I oni sad nesto pricaju o zakonima. GRAS u Sarajevu duguje toliko da je citav dug Zenicatransa nista vise od jedne mjesecne rate njihovog duga i oni opet navaljuju na Zenicu. Bagra!
Zasto od Federacije ne naplate dugovanja za Aluminij, zasto Federacija nije platila dugovanja za Krivaju itd. itd....
To Fudo King-u! Ne vadi ga Fudo nikako
Porezna moze sjesti na racun, preuzeti vlasnistvo i prodati firmu nekom drugom. Ne vidim u cemu je problem. Kad imaju ljesnjake da registruju kao privatnu firmu umjesto javnu to se desi kad ne placas dugove, kupi te neko drugi. Privatnik odma moze povecati cijenu i otplatiti dug.
Zasto od Novalica ne naplatite 150 miliona za Zeljeznicu? Zasto od Sarajeva ne naplatite 100 miliona za gras. Poreska uprava mora biti jednaka prema svima. STIDITE SE