Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I odakle onda njima pravo da bilo kome razrezuju porez??? Stopirati naplatu poreza ostalim privrednicima sve dok kladionice i javna preduzeća ne plate porez. Kako je moguće da žalba odgodi naplatu poreza? Pa šta sad svi se trebaju žaliti i čekati godinu dvije pet i praviti se budale, ne plaćati porez. Ko ne plati porez, nema mu ni raditi, i u buksu, tako je svugdje, samo ovi naši glume budale.
@biglebovski Ovo nije žalba na porez nego na princip razreza poreza po kojem su se neke djelatnosti kao kladionice i neke druge dužne platiti puno veći porez nego ostali te su se oni žalili na taj neki vid stavljanja u neravnopravan položaj.Svakako da treba oporezovati kladionice al za sada je situacija takva kakva jeste.
Pa zar kladionice nisu vitalni Bosnjacki nacionalni interes?!?...Jel' onaj zastupnik Vrace to pokreno na skupstini....