Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedirat male privrednike koji jedva krpe kraj skrajem zna se i u kojim sektorima ima love jedno je radit cevape na bascarsiji a sasvim druga pricu vogosci
bili u USK. poslao ih Ridjobradi da kazni narod tamo gdje je SDA najvise popusila
Baš me zanima da li ikad obiđu onog što je dužan 120 hiljada KM za vodu u Sarajevu...naravno da ne...covjek je clan GO SDA...
I da ponovim, udjite u velike gradjevinske firme (Tibra, itd), pa cete vidjeti zloupotrebe, a ne da maltretirate sitnu boraniju. Tamo su radnici uglavnom neprijavljeni, a 20 godina poslije rata jos uvijek rade u maskirnim uniformama, umjesto da imaju propisanu HTZ opremu.
Postovana gospodo, ukoliko zelite puni efekat vaseg nadzora i inspekcije, bilo bi dobro da odete na gradilista i obidjete gradjevinske firme, jer tamo je prisutna najveca zloupotreba, jer po broju prijavljenih radnika, ispada da se kompletni objekti urade sa 5-6 radnika, a profit je najveci. Ovako samo maltretirate sitne obrtnike koji recimo u jednom frizerskom salonu krpe kraj sa krajem i obzirom na obrt i namete, cesto i ne mogu izdrzati da rade 100% posteno.
Kad zafali para sve inspektore se salje u Krajinu jbg
Dobra akcija, ali će sve biti po starom. Neke se firme obavezno izuzimaju od kontrole. To su "NJIHOVE" firme.
Dobro je! Nemojte stati, idite svakodnevno u inspekcijske nadzore! Država živi od poreza i svako onaj ko ne plati porez je direktni rušioc države. Nemojte se zadržavati samo na novčanim kaznama, nego i na krivičnim prijavama, jer ne platiti porez i jeste krivično djelo!