Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma šta ovaj Blećo priča,pa ko je na vlasti sa Dodikom njegova stranka za BiH ili SDP,ta ljigava stvorenja koja su uvijek na vlasti a non stop krive druge.Možda hoće praviti Hidro centralu na Drini kod Goražda e to neka okači mačku od rep nek je pravi na svojoj babovini a mi Drinu ne damo bandi profiterskoj.
Ša ovaj prica, šo je kriv SPD?
U normalnom drustvu ovaj lik nebi mogao biti portir u nekoj losijoj firmi!
@ moke da bog da tebe i tvoje najblize do kraja zivota STRANKA ZA BIH I SDA zajedno sa ovim m a m l a z o m HECOM hranili i grijali , umrijecete za dvije godine ili od gladi ili od smrzavanja, a ti se smiji i ponosi ovakvim izjavama d e b i l n i m po principu : NISU OVAJ NAJBOLJI ALI BAREM SU NASHI , GLOOPI BOSNJO
Obavezno procitajte u danasnjem izdanju www.san.ba Pod naslovom i poznata imena - ali sigurno i visestruki identiteti ,,BH drzavljana\'\' Američke vlasti objavile listu pojedinaca i organizacija opasnih po bezbjednost SAD-a ****** Konacno im se ulazi u trag i konacno PRAVDA !
M.. ti j... koji si ti konj od covjeka. Sta si to ti ponudio??? Znaci da te sutra neko makne ostajemo bez vode, ili sta??? M.. vam svima bando lopovska
Pekinite Gaza-ti jedni po drugima ,,U ime naroda\'\' !!
DA JE SDP NA VLASTI NE BI RAZMIŠLJALI O OVIM PROBLEMIMA ZATO ŠTO BI IMALI STO PUTA GORIH. TREBA IM SUDITI ZA ONE JADNIKE ŠTO ODOŠE U GVANTANAMO SAMO DA BI ZLATKO ZARADIO NEKE JADNE POENE!
E koja stoka upravlja ovom drzavom dobro imamo i zraka. Za te razne zatvore imamo zgleda i previse kandidata . Smrde jedne sta komentarisete gluposti po novinama .Upravljajte i vladajte kako treba i prestanite da kradete ili idite u opoziciju i onda se bavite saopstenjima i rakcijama. Idioti sta napraviste od necega sto danas mozemo komotno zvat da smo imnali drzavu u usponu prije ovih zadnjih parlamentarnih izbora mada smo svi znali da je i to bilo malo i nadali se boljem. Idioti nesposobni izlazite vise iz vlasti kad neznate da komunicirate medzusobno a kamoli sta drugo.
Ti si Hećo tipican Balkanski konj, odgovaras na pitanja koja te niko ne pita. Pa nije SDP na vlasti tvoji su na vlasti mamlaze, ti odgovaras sto nema plina? Jel SDP kriv sto mi imamo gasa za 2 dana a npr, Hrvatska za 2 mjeseca? Pa ko je zato kriv medjede bosanski. Kada SDP ili neko drugi bude na vlasti a ovo se desi, onda cemo njih ribat. Sada su tvoji usrali, pa ti cijeli svijet kriv. Da je ovo ikakva zemlja, a mi ikakvi ljudi, ti bi odmah sada podnjeo ostavku za ovaj skandal sto uopste nemamo zaliha plina. A posto smo mi nikakvi ljudi, ukoliko ti nebi podnjeo ostavku, mi bi izasli na ulice i istjerali tebe i medjede ko ti. Ovako se nece nista desiti, ljudi ce se posmrzavat, a ti ces i dalje pametovati kako nista nije tvoja greska. Greska je sto te caca ikako napravio hajvanu.
da je bar SDP na vlasti ne bi mi imali ovih i drughih problema!!!
KAKVE VEZE IMA RS SA NEDOSTATKOM PLINA U FEDERACIJI I KAKVE OVAJ LUZER GLUPOSTI PRICA O VODI??????????????????? JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO, JADNO,
Letili bi u Guantanamo, dakako.
Ma Hece voli da koristi patnju naroda kako bi podigao sebe i svoju lopovsku stranku...propao mu je lopovluk vezan za energetiku i sad pokusava da se vadi...majmune nije BiH ostala bez plina nego evropa... p.s Neretve se samo mozes napiti
Da je SDP sada na vlasti prvo bi ambasadori rusije i ukraine letili iz BIH