Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pao zato sto se sada ta djeca sto se trebala rodit u BiH,radjaju u Njemackoj,Holandiji,Irskoj,Švedskoj itd itd
Hej sjećate li se onog Alijinog plana tj. javne tajne zadnjih par decenija koji je glasio: Demografski ćemo poklopit ne-Bošnjake. Presaburali jbg.
Imam soluciju, ali bez alimentacija molim vas.
Sva politika u Bošnjaka svodi se na to da će ih u jednom momentu biti više nego druga dva naroda skupa, sad kad pogledaju ove rezultate koji su mjerodavni ima da pocrkaju. Popis stanovništva koji je bio je netačan. Popisali sve iseljene iz celog svijeta a isti izgubljeni za BiH zauvjek. Naźalost.
Super idemo van cim stane korona...
bijela kuga hara gore nego corona
Prestanite ucjenjivati zene djecom, otpustati zene kad zatrudne, izbajegavati davanje ugovora na neodredjeno zenama, placati ih manje za isti posao, rasporedjivati ih na nize atraktivna mjesta, izbajegavati unapredjenje zena na poslu, a finansijski teret toga neka snosi drzava. Napravili ste od strah od djece, kocnicu, nesto od cega ce covjeka glava zaboliti i na sta ne smije pomisliti jer mu karijera ode dodjavola. Cemu sluzi drzava, ako nece korigovati kapitalizam radi vlastitog opstanka.
najveci problem u historiji BiH su nacionalne stranke koje su stvorile klimu za odlazak jer niko vise ne zeli da zivi u nepotistocko koruptivnom drustvu. demografski pad je samo posljedica.
Svaka promjena kreće od nas samih i zato budimo promjena koju želimo da vidimo, glasajmo za Platformu za progres!
Eto nama eksperata sa Jusufranicevih vikend-fakulteta, vec razvili strategiju odrzivog razvoja BiH....procitah prije par dana da BiH ima najveci procenat doktora drustvenih nauka po glavi stanovnika na svjetu....zato nam je i nase drustvo "savrseno uredjeno".....
Nakon izolacije će faliti kreveta u porodilištu. Bez brige.
Ako čekate neko bolje vreme ili da se 'kockice slože' pre nego što rešite da pravite decu, pa, niti će ovde ikada biti bolje niti će se 'kockice složiti'. Jedino što će se desiti je to da ćete omatoriti i da ćete imati manje živaca i snage potrebnih za ogajanje deteta, pod pretpostavkom da ga tako matori i možete napraviti.
@ Hoću. To je istina i ti to dobro znaš, Kremonice🤨
@Kremona jesam😈
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To je ništa, šta će tek da bude...nažalost !
Ma kakvi mi, nema nas na mapi za 20-30 godina
Mozda ipak ostane nesto migranata pa ce se popraviti demografska slika
neka je dabogda se nijedno ne rodilo....