Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda sad napokon bude vode iza ponoci....
strah me da nam cunami ne odnese sandzaklije sa ilidze
BoMarK ahahhhahah ti mu našao govoriti. ni ti ne znaš pisati. kaže se ovdje. :D
Eto vam padavina supci. A vi nam gasite vodu.
Evo stranice za nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom - za svaku reklamu koju pogledate dobijete 1 cent. Stranica je besplatna, sigurna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
"Ona je rekla da na tom području ne postoje mjerne stanice i da se kretanje vodostaja prati vizuelno" Dok su oni vizuelno pratili kretanje vodostaja, voda je krišom tokom noći poplavila pola Ilidže.....Svaka vam čast kako ste ono pitanje riješili u odnosu na prošlu godinu...
Svake godine ista prica. Poplave uvijek u istim podrucjima. Novac se ulaze ali ne moze se nista napraviti kad je sva bespravna gradnja legalizovana. Sad neka sami se pobrinu o zastiti od poplava. Ja da imam mogucnosti sve bespravne kuce na plavnom zemljistu bih srusila i smjestila ljude u male stanove od novca koji se svake godine trosi na zastitu od poplava, preuredjenje korita, stetu ostecenim... a lijeka nema.
pa covjece, nisu samo sandzaklije na ilidzi (iako ih ima stvaaaarno puno, i previse), ima i nas normalnih :-)
Mi smo proklet narod kad kisa nepada pravimo redukcije vode i kukamo kad pada opet nevalja niko nam nemoze ugoditi.
Popijmo malo braonke i zapjevajmo "Baška ona baška ja..."
KAŽE SE OVDJE
A "OVOM GORE", ne kaže se odavdje! Iz kojeg li si sela to donio? Ovo je grad bolan... Vraćaj se kući i nosi te svoje nebuloze nazad sa sobom. Ne treba to nama OVDE!
I OPET VLADA KANTONA SARAJEVO NA CELU SA SDA I SDU PRAVI HAOS GRADJANIMA. SAD VISE NEMAJU IZVLAKUSE DA KAZU DA ZAVRCU VODU ZBOG NEDOSTATKA, ALI TO JOS UVIJEK RADE !! ETO VAM SDA PA OPET GLASAJTE ZA NJIH !
Jel sad do koljena :)
A jel? Ma ne mogu da vjerujem, pa to je prvi put da se dešava tako nešto u istoriji grada, mora da su "gradski oci" to dočekali nespremni... Pa i svrake su postale pametnije od ljudi na vlasti. Jel to mi njih nalazimo po ludnicama ili šta?
A kod nas još uvijek redukcija u večernjim satima. Apsurd do apsurda.
Vidi nase bistrice :) .. Napij se i umri :(