Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je i za ocekivati ovako nesto.Nemojte samo opet reci da ste iznenadeni
Ma moze u BiH i na klizistu i uz obale rijeka samo daj koverticu vladajucem i pravi sta ’hos
Nemoj u Krajinu nanijet će štetu Agrokomercu :)
Sace opet seljaci koji su bespravno izgradili kuce tamo prema dobrosevicima da placu kako su im poplavile kuce. A ljudi dobili materijal da grade kuce kao povratnici u svojim gradovima i selima odakle su izbjegli. Izgradili kuce na mjestu gdje su uvijek poplave i traze da im se legalizuju kuce i sada trebam da zalim te seljacine da im se iz budzeta daju pare sto su glupi.
Noorood znoo
@EstagfirullahH pa oni su vjerni glosoci SDO njima je Bokir pejgamber. Oni su hina omugili da zivu u sarajvu u zamjenu za gloos. Norod znoo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)