Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka si ti Ibro čovjeku mater opsovao , valjda ulična škola sumnjam da si dalje od Osnovne došao , a to što si ti i dalje ubijeden da je Musliman nacija , a ne Bošnjak to nema baš nikakve veze
THATS NOT HOW THIS WORKS!! THAT IS NOT HOW ANYTHING WORKS!
Smrt fasizmu, sloboda narodu je jedino rjesenje!
IMAM JEDNO PITANJE. Gdje se mogu vidjeti rezultati popisa stanovništva za NASELJENA MJESTA. Ima samo za hebene općine. Nigdje ne mogu naći za Čajdraš već samo za Zenicu. Pa kakva je ovo država krv ti hebem???
brojis krvna zrnca?
ne brojim ja nista ali bio bi red objaviti za svako grad, selo po svim strukturma, a ne samo općine.
Mnogo,mnogo gore i strasnije stvari je Francuska radila i jos uvijek radi u domovinama izbjeglica. Sve su ljudima srusili ne bi li na vlast doveli svoje poslusnike koji ce im omoguciti dalje pljackanje. Zaustavite ratove,povucite se sa okupiranih teritorija i svima ce biti bolje.A bez visestoljetne pljacke Francuzi bi se izmedju sebe pobili i otimali jedni drugima.
@guzarcurguz14 Ali ti nisi francuski predsjednik nego obican uhljup sa klix-a
@guzarcurguz14 Ako si odrastao covjek onda bi trebao znati koje drzave su bile francuske kolonije i da Njemacka skoro da i nije imala istih.Zbog toga su i vodjeni veliki ratovi,borbe za resurse.Evropljani su tamo veliko zlo napravili,francuzi najvise.Ovo sto se sada desava je mala maca naspram njihovog zla
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
meni jos nije jasno jel onaj iranac/njemac koji je obozavao hitlera, brejvika i druge ubice a mrzio turke, arape i ostale strance terorist ili samo poremecena osoba? a onaj sto se raznio u njemackoj za kog se dokumentovano zna da je bio poremecen je ipak terorist? kako ide to kategorisanje? po imenu? nacionalnosti? boji koze?
musliman
da treba obratit paznju prekjuce pucnjava juce pucnjava danas pucnjava u 3 sata u po ferhadije izresetani izlozi a onaj veli sigurosna situacija je cool
prvo o sebi poves racuna pa ce i terorizam proc
Toliko je prijetnji "običnih" građana. Naizgled fin kulturan kad cujes pobio porodicu, puko, zaklo nekog i sl Kasnije priče bio tih povučen, dete za primjer.... Poraditi na takvim slučajevima, treba nam više socijalne osjetljivosti.