Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niti jedna tvorevina koja je nastala na zločin.u,etni.čkom čiš.ćenju i gen.oc.idu nije opstala pa valjda neće ni ova.
Dug zivot i dobro zdravlje...8D
Jos koliko dokaza treba da se genocidma tvorevina javno i pravno proglasi-genocidnom tvorevinom.Nije vise moguce hvatanje zlocinacke zvijeri i osudjivati ih za genocid,a da ta ista tvorevina obituje ili polumrtva zivii.To treba unistiti i oprati sve iza nje,da bi se moglo kako tako neke stvari ispraviti,i da se postigne kakva takva satisfakcija za zrtve genocida a tako i za medjun.zajednicu koja je kumovala nastanku ove krvave i zlocinacko genocidne tvorevine.Znaci,moraju se posljedice genocida izbrisati,i to uskoro.
ovi GENOCIDASI nek se priupitaju za svoje zlocine i gdje zive jer dan OSVETE ce da dode a onda bez milosti
MASHALLA DRUGO I NISU ZASLUZILI GENOCIDNI SMRDI
PRO RUSKA KOMUNISTIČKO-BEZBOŽNIČKA PIJANA ĐUBRAD BEZ VJERE,ŠKOLE,ODGOJA ALI SA GOMILOM GUSLARSKIH LAŽNIH POBJEDA POSVEĆENIH NJIHOVIM MRTVIM ZAHRĐALIM K.I.T.A.M.A....OVI srboši FAKAT NE KONTAJU ŠTA SU URADILI.MISLE BILO PA PROŠLO...E PA NIJE PROŠLO GOSPODO ČETNICI,POBIĆEMO SE JOŠ JEDNOM I TO ĆE BITI POSLJEDNJI PUT...PA KO PREŽIVI.
oslobodice ih u drugostepenom uz naknadu za pretrpljenu dusevnu bol
NIŠTA NOVO IZ HAGA. PROVJERENO ANTISRPSKI SUD KOJI RADI PO INSTRUKCIJAMA AMERIKE A AMERIKA DAJE NAJVIŠE LOVE ZA RAD SUDA PA SAMIM TIM I NAJVIŠE ODLUČUJE O SUDU I PRESUDAMA I SUDIJAMA I TUŽIOCIMA A SREBRENICA IM JE POKRIĆE ZA RAT KOJI SU ONI NAMETNULI OVOM NESREĆNOM I NAPAĆENOM NARODU PA SE SAD KAO PRAVDAJU TIM PRESUDAMA A MI NESREĆNI OSKUDJEVAMO U SVEMU. ZAIGRAĆE MEČKA I NA NJIHOVIM VRATIMA. FUJ OLOŠ AMERIČKA I BALIJSKA
OPET CE DA GROKCU SRPSKI DZENERALI.VAZELINA NEMA U ZATVORU,A CRNACA DOSTA.SRPSKA CE CAST DA BUDE ODERANA.AJOJ,MAJKO JEVROSIMO I KOSOVKO DEVOJKO,AJOJ,OVO CE DA BUDE GORE NEGO S JANJICARIMA.AJOJ,KARADZORDZE I OBILICU,AJOJ ZALOSNI SMO,BICE OPET CELE-KULA(ILI:CELO-KURA).AJOJ DOVEKA,OSTA KOSOVO RAVNO I MORE SLAVNO,ODOSMO U CUZU OGAVNO STO RADISMO POODAVNO.AJOJ RASO,SOKOLE BEZ PERJA,AJOJ SESLIJA,KUKALA NAM NASA SRPSKO-TURSKA-JANJICARSKA MAJKA!AJOJ PAVLE,SVETI KOSTURE,AJOJ DRAZO OBESENI I OLESENI,AJOJ VOJEVODE,AJOJ KOKARDO,AJOJ,AJOJ!
BRAAAAAAVO!
Ko kome skače usta ne znam nit me interesuje,tužba protiv UN-a mi nije poznata i teško će proći,realno gledajući ali tužba protiv entiteta rs ima OGROMNE šanse i već u nekim sporovima prolazi s obzirom na DOKAZANE razmjere zlo.čina i koji će se još godinama dokazivati.
@@floxy:\"Kakva Holandija, :)) Tužbe se odnose na gen.oc.idnu tvorevinu i ta tvorevina će vršiti isplate šteta il po nalogu domaćih il po nalogu suda u Strazburu a za Hag neznam.\" http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100610088 U clanku o tuzbi protvi UN-a stoji:\"\"Odlučili smo da vas tužimo, i to tako da se ne morate pojaviti odmah pred sudom. Poslužit ćemo se slikom koja predstavlja ono što vaša ramena tereti ili bi trebalo teretiti kroz Srebrenicu i Bosnu. Odlučili smo da vaše nečuvene zloupotrebe ponovno osudimo\", navedeno je u pismu Ban Ki-moonu.\" Nikad brze sam sebi nisi skocio u usta? Ili je i UN genocidan?
ovi umno oboljeli ljudi pravoslavne vjere sto su se shljegli u banja luku i okolo tj.rsmrd me opasno podsjecaju na one zatucane iracane ,irance i somalijance samo druga vjera a iste budale
\"ImigranTOVI cao i bog Zeli vam Teo Van Gogh!\" Ovo je najbolje sto sam do sada procitao ovdje! Samo ovi ne kontaju da njih nece niko tuziti, nego deportirati. Prvo Palestince kada ima naprave drzavu, pa polako i ostale...Ne kontaju ovi nista.
...DOPUSTATE DA SE OVAKVE TEME KOMENTARISU?????!