Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a neki dan se raduju kad je malo poplavilo oko Banja Luke..slave kazu dabogda vas sve potopilo...a eto kako se odma vrati i vama..kakvi ste vi idioti..
TREBA ljudima jos jedan potop iz davnog vremena da se malo narod opameti u svemu
sad eto političari bacali ove flaše i smeće. baš smo fuj.
jesmo pogani i neuredni, vidi flasa i smeca........fuj ovo malo kise napravilo belaj, sta bi tek napravila da je malo duze padala.......ove nase vodje se uvijek nadaju da ce biti blaga zima pa se desi kao ove godine da nema vode, nema grijanja, nema struje......sad se valjda nadaju da nece biti puno padavina jer od velikih poplava se nista ili vrlo malo na poboljsanju radilo
svake godine isto i nista se ne radi na zaštiti od poplava
Al tu svi radovi prestaju
@grrrrrr.2 hahahahahaahahahahah