Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj sta je tu je? Da nije tvoja jedna od takvih kuca, pa ti sad zao rusiti? Svako bi kucu, al\' mimo pravila... da gradi gdje mu se cefne, bez plana itd. Ko vas pusti da sve s***te, treba i njemu naplatiti kaznu. Zbog takvih koji unistavaju urbane sredine iznutra i sa rubnih krajeva ce nam uskoro popustiti elektrodistribucija, vodovod, kanalizacija itd. IMACO PRAVU KATASTROFU! Cuj ti njega, sta je tu je!!! Ma mojne gato, neg\' to probaj tamo odakle su tvoji dosli. Ne smijes, jeli? Zato sto za puno manje stvari tako sjekrire letaju. Al\' zato u gradu i predgtadjima smijete sve, pa poslije kukate \"sta je tu je, pomazite\". Dosta i vas vise!
Odgovorni su oni koji su primali mito da \"zazmire\" prilikom bespravne gradnje...
Ma da općinski i kantonalni organi i inspekcije rade svoj posao kako treba ovih kuća ne bi ni bilo tj. nebi se ni napravile.Al šta je tu je. U Sarajevu na raznorazne naćine napravljeno 25000 nelegalnih objekata.Eh sad ko je odgovoran.Oni koji prave ili oni koji nisu radili svoj posao.
e tako vam i treba kad gradite na vodozaštitnom području! sve na crno a kad je belaj(poplava) onda kukate i tražite pomoć od vlade! sve vas treba na sud, srušiti kuće i žestoko opaliti po novčaniku