Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O je****m Erdoganu i izborima u Turskoj 150 članaka, novi svakih 5 minuta. O poplavama u Krajini jedva jedan članak od 5 rečenica.
Podanički narod, slavimo nekog predsjednika s kojim nemamo nikakve veze. Bože sačuvaj!
iskreno, ova vijest kao da se desava u nekoj žlj drzavi... sta se ovo desava
Jaro ovo je nas sarajevo x, vijesti iz šehera, telegrami iz Londona, sportske iz srbije i hrvatske. Kad su vas pucali zemljotresi niko vas se nije sjetio, što bi ti sad za poplavicu. Sabura..
Pa jbt zasto dolazi do poplave? Gdjr su barijere? Sto se korita ne ociste? kakav smo mi degenerican narod? Imali poplave, imamo vremensku prognozu, i onda slijedi ovakva obavijest. Sta rade nadlezna ministarstva? Cekaju Sladica da najavi sunce. Mater vam nesposobnu, sve vas treba tuziti za svu stetu.
Pola bosne ce biti poplavljeno za 7 dana
Sreca pa je u Krajini, ja mislio Ukrajini pa da opet budu neka poskupljenja …
Ovo se sad dešava svakog maja. Bavi li se iko čišćenjem korita?
Aerodrom ne radi zbog poplava. Uz pistu će se kopati i kanal. Bihać će dobiti aerodrom i hidrodrom. Jbg jest da je crnjak, ali je istina.
Lije ko iz kabla veceras cijela sjeverozapadna BiH, istočnije i južnije rominja
Setra neuništiva
Cim onaj Nermin Nametnuti dodje na vlast odmah poplave
Ovaj Orasac opet poplavljen. Prije 5 mjeseci u decembru ovo isto mjesto bilo pod vodom.
Da je normalna klima u decembru bi bio pod snijegom a sad suh umjeren
Sefovi u Bihacu,Krupi i Otoci nikako da shvate da ce ovako stanje u buduce imati dva do tri puta godisnje,a oni i dalje imaju jedan camac,dvoje tacki,dvije lopate,deset pumpi i par stotina vreca.Unu su zagradili nenadajuci se ovim padavinama dva tri puta godisnje ,a oni samo gledaju kud sunce izlazi i zalazi.Tukci smo mi,i niko nam nije kriv nego mi sami sebi jer smo sve unistili i to nepopravljivo.Bog je kadar da se mozemo izvuci iz ovoga dreka sto smo ga sebi napravili u zadnjih 30 godina.
Ima tema iz januara "gradjani iskoristili toplo vrijeme" kad sam napisao komentar "radujte se iskihat cemo mi ovo poplavama u proljece" nazalost tako i jeste
Nase su molitve uz narod Krajine
Dat ce Bog da sa ljudima ,stokom i imovinom bude sve O.K. Ako i ne bude pomoci ce se u sanaciji stete. Nemam nista protiv imenovanja( preimenovanja) nekih dijelova zemlje ali dobijem zgaravicu kada se napise KRAJINA bez geografske odrednice koja govori da se radi o bosanskoj krajini. Sta se nekad ne zaj.bete i napisete da su poplave u turskoj Hrvatskoj ili bosanskoj krajini.
Čim je zima bez snijega, racunaj na poplave na proljece.
Ali dobro je da se ustedi ogrijev u decembru i nova godina na plusu da se ne mrzne
Nije kao da su najavljivali poplave zadnja 2-3 dana...