Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se koje poturčen ovdje, time ste toliko iskompleksirani da ih non stop spominjete. A znam i zašto. Krv nije voda. A što se tiče njih i mene zajednička nam je samo vjera, mogu da se gone u PM i Vi sa njima. U jednu ruku ipak dođete kao neki rod, ponavljam još jednom: Krv nije voda. Selam...
suti guurbeetuuuu!! ne treba ti veca kazna vec sto si lijaba i pootuurcheno koopiile. i jos da te ja zimgu u tu suplju glavu,...nema smisla!
Dario hališeš mi crnca, povećeg malo, hihihihihi hohohoho P. S. Našiljim ti mrtve i žive :))
pažnja: 72 miliona KM pa za te pare im mogu napraviti exkluzivno naselje, pa nek se usele, nego da im popravljaju oštećene kuće, štale, hale i ostale objekte. Ove godine će im popraviti a dogodine s prvom kišom ista priča. Ko je lud a ko zbunjen u ovoj državi i ko im je dozvolio gradnju na tom području. cccccccccccc
moze nam se,moze.....:))) ah a vi cekajte do sudnjeg dana?a i tad ima da ispastate za svoje izdajstvo
Silji, nasiljim ti seku!! sta mislis na sta?!
SMRDLJIVI VLASI ZAŠTO PROVOCIRATE
Jest vala, da je srece, dosad bi ih voda odnijela skoro do turske.
kud voda ne odnese i ona goovna sto mahom zive uz rjeku Bosnu
odnijelo mi halu u Šamcu vrijednu 200 000 KM. evo odoh ja šta naplatiti dok se nije razgrabilo.kažu prvo za hale isplaćuju. A i ovaj mi rođo iz Civilne zaštitre može izdat papire da je hala odnijeta i da su je tek kod Bijeljine našli.