Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovdje ni Frojd nebi uspostavio vezu izmedju teme o poplavama i prepirke o fudbalu i ko ce gdje da igra? zar je bitno gdje ce se igrati(prepirati se bezveze oko toga) kad ionako \"One tamo\" boli chuna jer \"Oni\" ce dignuti pare koje cemo mi dati iz svog \"dubokog\" dzepa..
...nicaZe je srce Srbije...
ebo ti mutavi susic mater
ZENICA JE SRCE SRBIJE.....
hahahaha.. Kralju moj! ;-)
@shosku: Ja sam iz Sarajeva, al bravo majstore!! Nek si reko papcima!!!
ima, ima kako nema :D de nek se on pripremi za 2012 a ne za termoelektranu jeb ga ista :)
@ shosku e bas tako, nek si mu rekao, Kosevo je ipak demode za Bilino pa nek prima i 100000 gledalaca
neka repka igra na kosevu..nikakav problem,..samo neka ukinu atletsku stazu i nadkriju stadion da na nesto lici i da eho prilikom navijanja..
Svoj podvoznjak imaju, eeeejjjj! I to 2! :D Ja predlazem da mi u Sarajevu pojedemo po sendvic i da onda stupimo u strajk gladju! p.s. repka ce ipak (opet) igrati na Kosevu! ;)
Načelnik ima itekako odgovornost za ovo! Zašto se voda skuplja ispod podvožnjaka? Zato što je loše urađena cesta i zato što je loše urađena kanalizacija za odvod vode. I načelnik bi trebao investirati da se to napravi kako treba da se u budučnosti nedešavaju ovakve stvari s prvom kišom.
E pa itekako ima veze i Smajlović i svi ostali vlastodrščići, Zenica ima ova dva podvožnjaka i od kada znam za sebe kada god kiša pada oni su poplavljeni..Ako ne mogu 2 podvožnjaka riješit vode kako će onda doprinijeti cijelom gradu..
smajlović, to neka faca iz KP
BAS?! Kakve veze ima Smajlovic s kisom? Pa nije je on prizivao :S E svasta... samo nek je udarat po politicarima, jer ipak, to je sad IN. Nema veze sto ces ispasti totalna blesa i nesmisleno pricati... ha ya... bitno je da si IN i da se \"kontas\" u politiku, ofo ono bleeeee...
@FU-doOO kakve li veze ima Smajlovic ili bilo koja druga persona sa elementarnim nepogodama ???