Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uoci izbora provjerite kome je ovaj lik prodao svoja mjesta u birackim odborima... Pored kradje glasova, glavni biznis i lijepa lova krije se u zamijeni i trgovini mjestima koje stranke dobiju u birackim odborima. Tako se zna desiti da mjesta koja, npr, SDP, dobije u RSoj, kao clanovi birackih odbora u cisto bosnjackim mjestima, pojave se Srbi za koje svi znaju da su clanovi SNSDa.
Neko mu je platio da razbije glasove. Šifra: Je li Radobolja gdje je nekad bila?
Jest, skoro je presusila. Kraj nje se pije kafa, dok uhljebi imaju platu 5000,00 KM. Znas li ko je za Telecom?!
Kljaki se plaća ako ces u JP Posta, ako ces u JP Autoceste onda Kljaki ili Ademu Zolju, ako ces u BhTelecom onda Musicu, Hurdi itd...
Savez telefonskih snaga
Welcome to " Circus Colorado"
Ma ja , nek bude da svi Hrvati glasaju za HDZ, svi Srbi za SNSD a Bosnjaci za 5 stranaka i koalicija da glasaju. I KO CE POBIJEDITI ??? Ne trebaju nam izbori, predaj trofej HDZ-u i gotovo. Ako to nije vec i dogovoreno. I ovo je bas 1991. u Doboju uradjeno pa Bosnjaci postase manjinaa gdje su bili vecina.
I dobit ce glasove od rodbine, 20 maksimalno
Logo u Paint - u, XP verziji, radili.
Ako se desi da Bosnjaci izgube Mostar, da Bosnjaci postanu slabiji od ove pozicije koju danas imamo, onda nek se uhvate za usi i nek placu!
Bošnji ne treba neprijatelj.
Investirao čovjek u mjesta u Biračkim odborima. Kada vidi gdje je dobio onda će prodati. Na način da onaj ko kupi mjesta dadne imena ljudi koji će biti na glasačkom mjestu u ime Dobojlije. Ako stranka ima svoja 3 čovjeka bez savjesti na glasačkom mjestu, oni mogu uraditi bukvalno šta god hoće (ukoliko na tom mjestu nema neovisnih promatrača). A ima takvih mjesta bez neovisnih promatrača, obično je to po selima i zabitima.
Tako je! Sve Tacno! Ali Prva mu je recenica da voli BiH da nebi narod dalje citao 😂
RADELJAS Europska stranka 🤣🤣🤣🤣
Lista Dubica Mostar.
630 stranaka u nas, a u komšiluku ne trebamo dalje od toga gledati bude otprilik oko 10 stranaka na izborima. Koja smo mi stoka.