Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspjesan kao i BH ekonomija :)))
Ako su oni zadovoljni onda sigurno nije regularan.
Uspješan kao svi naši političari zajedno.
Ukoliko se nisam popisala kakva je daljnja procedura?
Misle ove osobe da smo mi stvarno tolike budale?! Znamo mi dobro od losek razlikovat. Nazalost, opet smo mi ti koji snosimo glavnu odgovornost sto su nam ovake osobe glavni u ministarstvima, institucijama, drzavnim firmama, Dok mi sutimo, nece nam bit bolji zivot! Nekad mora bit DOSTA! Pozdrav
Popis stanovništva u BiH protekao uspješno -------------------------------------- KOGA OVE BUDALE ZAJEBAVAJU, POPIS JE TOLIKO BIO FAKE (LAZAN I FALSIFIKOVAN) DA SE TREBA PROGLASITI NEUSPJEH I SVE PONOVO ODRZATI.
CETNICI I SAKOM I KAPOM FALSIFIKOVALI I PREPRAVLJALI. KAD SE SVE ZAVRSI TREBA SE SVE PREBACITI U ELEKTRONSKU DATABAZU, TAKO DA GRADJANI I OSTALI MOGU PROVJERITI JESU LI UPISANI.
ISTO TAKO TREBA SE PROVJERAVATI DA LI DOTICNI ZIVE NA TOJ ADRESI ILI SU U SRBIJI.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma jasta je, kako nije!
Mene niko nije popisao, niti mi je ostavio poruku na vratima. Je li ima jos takvih slucajeva?
Prijavi to.
Popis je uspješno proveden, ali postoji jedan veliki propust od strane Agencije, što nije u popisni obrazac unijela novu Bosansko-Hercegovačku naciju ZMAJEVI.
Jašta je.
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molimo Allaha dz.s da osobi koja se predstavlja kao HehrDather ili sl. pomogne na putu ozdravljenja i oslobadjanja sila dzehenema koje su ga obuzele i da se vrati svojoj zajednici kao izlijecen i koristan clan,amin.
protek'o uspjesno kao i kvalifiakacije za Grke ...
....protekao uspješno,........ provjerite vi to još jednom,.....!!!???
E ludnice sinoć, Kurbani nisu svjesni šta su propustili.
Vjerujem u uspjesnost samo elektronskog popisa preko biometrijskih licnih... ovako se "papirnatom" ostavlja puno prostora za popunjavaju ko god hoce djaba sto provjerava Zali Boze 100 tona papira (drveca)
sve ispod 6 miliona pravovjernih ... pdbačaj
BALIYE, VI STE VECINA I SAMO VECINA MOZETE BITI ONDA JDJE JE VASE - U VASOJ BOSNI, A U HERCEGOVINI I REPUBLICI SRPSKOJ VI VECINA BITI NE MOZETE NITI CETE IKADA MOCI JER TO VASE NIJE!!! SHVACATE, PARAZITI????
pacenik
BALIYO, STO TEBI JASNO NIJE A????? NIKADA NIKAKOVA "VECINA" NECES BITI NA MOJOJ ZEMLJI TURCINE PARAZITSKI!!!!! ZAPISI TO NEDJE AKO "UOPAMTITI" NE MOZES, NAMETNICE!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)