Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma polako gdje zurba!
napravise od skeniranja popisnica nuklearnu fiziku !
prije ce kinezi zavrsit popis....
ako je jednog naroda preko 50%, ostali su po automatizmu nacionalne manjine
Rezultati ovog popisa ce pokazati da jedan glas Hrvata vrijedi kao 5 glasova Bosnjaka! Majorizacija!
Rezultati su trebali biti gotovi 3 mjeseca nakon zavrsetka popisa???
Najbolje ce se moci vidjeti po jesziko koliko koga ima. Ostalo je sve vise laz
@Buxie.JEL TI MISLIŠ DA SE RS MOŽE ODCJEPITI OD BIH BEZ RATA.ILI DA SE UGASI BEZ RATA
Ovaj popis je bio živa prdačina, prilika da se još novca ukrade i opere. Dokaz mjesta koja su do jučer imala 10000 stanovnika odjednom imaju 50-60 hiljada! Šta je tek popisnog materijala završilo u smeću... o tome niko ne priča!
Rezultate izbora prebroje za 1 dan a popis stanovnistva za godinu dana
Sest ljiljan na modrome platnu, sest ljiljana vezenih u zlatu..Bosna zemlja Bosnjaka i ostalih
Ako je ovo "scantron" verzija papira, zasto onda treba OCR? Papir (glasacki listic) je vec napravljen da sistem prepozna kako se ispunio, tj. gdje na papiru je zaokruzeno, prekrizeno, i sl. - ne treba dalje skenirati sa OCR-om. Glupost najveca... ... a ako vec koriste OCR, onda je to za neke druge svrhe (npr. manipulacija ispunjenih dokumenata).
na ovom Kliksu sve neki eksperti.svi sve znaju
Hrvati previše vole svoju Republiku Hrvatsku, da bi ostali u nekakvoj njima mrskoj BOSNI I HERCEGOVINI :) Svrbi previše vole svoju Republiku Srbiju, da bi ostali u nekakvoj njima mrskoj BOSNI I HERCEGOVINI :)
Malo sutra ovoliko treba. Zasto se ispravljaju u istocnom sarajevu? Sve se radi protiv Bosnjaka majku vam cetnicku. HITNO PONISTITI POPIS
razne teorije zavjere
Čija je BIH? Bošnjaci 70% Srbi 20% Hrvati 5% Ostali 5%
Hrvati previše vole svoju Republiku Hrvatsku, da bi ostali u nekakvoj njima mrskoj BOSNI IHERCEGOVINI :) Svrbi previše vole svoju Republiku Srbiju, da bi ostali u nekakvoj njima mrskoj BOSNI I HERCEGOVINI :)
Brcko Hebe sumsku,uvalilo im se medjunoge.....hehehe