Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala,i ja sam jutros jedva svoje upalio.
MA sta nas briga,dok se nama ne desi
Vratia sa Šime i donia svježu hepo kocku.
Tolika se kola godisnje ukradu,sada poceli i paliti pa nikoga ne hapse,sta je to vise snama i nasom policijom?
Ruke vam se zapalile ostali bez ruku da Bog da
svaki dan neko sranje u Sarajevu. ubistva, pljacke, pucnjave, droga,paljenje aauta, a policija samo kulira. ne smije niko nista jer stranka upravlja Bosnom i Hercegovinom...
Stranka te prati imamo velike planove s tobom.
Ovo je sve organizovano od strane kantonalnih vlasti, jer ne mogu da riješe problem parkiranja u kantonu Sarajevo . . . PA kad već to ne mogu, mogu bar smanjiti broj vozila . . . Paaaaaaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ma bravo, I sta ces da vidis debila da ti pali auto..nesmijes mu majku opsovati jer ces naje..bati, a njega ako policija uhvati, tuzilastvo ga pusti jer "nema osnova" da ga zadrzi...BRAVO ZA BH ZAKONE I ONE KOJI IH PROVODE!
kazu mi vrati se u svoje Sarajevo , cega rekoh ?
Sarajevo sve više na Bagdad liči ...?!!
Zlatna garaza i kapija , pa nek dodje da pali ako smije. A ovo je neki serijski "ubica" auta, trebao bi se snimiti film po ovim dogadjajima.
Fiat palio pa se zapalio :D Naslutio je sa nazivom modela haha
ovo da nadoknade ovih nekoliko dana sto su pauzirali pa odma 2 za noc..
Zašto ne pale auta političara, ima ih svaki po 5.
"zapaljena dva automobila u SarajevO" razlog zasto treba stranim drzaavljanima traziti poznavanje bosanskog jezika kad dodju studirati u BiH. jer evo jedan se zaposlio "na klix"
Jarane... Danas ti je '' u Sarajevu '' nepravilno a '' u SarajevO '' pravilno. Ili, bar tako govori većina lol Kad kažu ono k'o stranac u svom gradu, tuga tuga.