Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je postenjacina kakve nema u regionu, to je expert za sigurnost i kriminalistiku, strucnjak za sigurnosne izazove 23. vijeka, policajac od glave do pete, vidis kako se po Tuzli spava po parkovima koliko je sigurno, kuce ne treba zakljucavati, zna se ko ke kokoš ukrao, struka jarane struka. Ooooooj demokratijo dobra li si, oj glasacu budala li si
Vidjet cemo hoce li Causevic ovako pricati ako se protiv Novalica podigne optuznica ili ce tu da prica da je to "politicki motivirano" :)
Podrska za ministra Brkica samo naprijed !
čauš protiv sulje! pa šta je vama, to je naš čoek, musliman bolan!
Obnašati, presumpcija. Al se opismenio ovaj Čaušević. Napredovao strahovito. Kad je počeo poslaničiti najčešća mu je bila "podržajem" i "precjednik". Ko kaže da škola od seljaka ne pravi čovjeka?
ko o čemu murva o poštenju
BRKIC RADI DOBRO SVOJ POSAO, CIM GA GONI TOMISLAV LJUBIC I TUZLANSKO KOMUNISTICKO TUZILASTVO. LJUBIC JE ZBOG MONTIRANIH OPTUZNICA IZGUBIO PODRSKU I AMERICKE AMBASADE.
HITNO VESTI SMJENU MUNISTRA
Klrupcija u licu mu pise
Kukić i Imamović kontrolišu tužilaštvo i zato je ovaj papčina Brkić procesuiran baš pred izbore. Inače on je trebao biti mušterija suda mnogo prije.
AJDE U SELJACKE POLJICE PA TAMO KOMANDUJ!! Trotoara nemas u selu a prsis se u gradu...
@crnasipka783 fulio si kamaru casova jarane, a nekoga zoves seljakom....upisi skolu ponovo nece ti naskoditi!
Nije on seljak on je SELJACINA! Prvo slovo abecede mu O.