Nove reakcije na hapšenje Divjaka
0
"Ponovo se otkrilo pravo lice zvaničnog Beograda"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIKAD VIŠE VJEROVATI ONIMA TAMO . NIKAD !
svaka vam čast na cenzuri zločinački mediji zločinački grad i zločinački heroji
svaka cast Radoncicu, jedino se on digao protiv ovih nepravdi
Sve je procesuirano,nema više,u buduće će se samo Srbi procesuirati,dugo će trajati taj proces,duugooooo
a gdje lice guznog crijeva bliskoistočnog? što sud tzv bIh ne procesuira ratne zločince guznog crijeva bliskoistočnog..
ma vlashka posla sta ce drugo bit od peksina..
nemoj mene srbine, ja cigo djelem djelem.
Kud vas još više ne p.obi, g.amad jedna p.odla i p.okvarena.
djelem djelem braco, popravljamo kisobrane, danas gostujem u Kalesiji. za jedan popravljeni kisobran trazim pitu i kahvu.
dokle cete da lazete i sebe i druge ja kada bi ga vidjeo na ulicu Bijeljini ne bi prosao a da ga ne prebijem ko vola u kupusu sto se tice on je vaska koje bi se i rodjena majka odrekla krvollok i ubica dogovrio da mladi vojnici mirno napuste Sarajevo i onda ih pobio pred ocima UN-a dabogda mu se sjeme zatrlo
Ovo sto se desilo gospodinu Divjaku je krivica naseg politickog establismenta! Nista od izjava, svi na ulicu i da im pokazemo sta mislimo o njihovom nemaru !!
Genocidasi igraju svoje smrdljivo kolo jos uvijek. Jadovani iz sda , njen klempo i princ neka se ljube i izvinjavaju . Fuj .... GENERALE NEDAJ SE ! ! ! NJIMA SMETA TVOJE IME I TVOJA ISTINA. VOLIMO TE I IZDRZI.
POUKA : NE IĆI VAN GRANICA BOSNE !!!!
Što dižete frku. Ako je nevin , nema se čega bojati. Neka vidi kako je bilo Ganiću. Pošaljite i Kljujića \"tisućinku\" na službeni put. Hahahaha
sami krivce za Dobrovoljacku i nece biti hapsenja. Krivci postoje.