Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
velika podrska bivsim radnim kolegama i jasam jedan od njh iz Federacije. Ostati bez posla nije jednostavno a provesti 18 i vise godina u sluzbi. a nase vlasti to tako i ne osjecaju. Drze se zakona koji njima pase i kojeg su usvojili a nisu razmatrali sta sa tim ljudima. sa tim su napravili samo veci socijalni nemir u drzavi. svi ovi sto pisu protiv ovi ljudi ( pisu nerazmisljanjem ). nije problem raditi pa i kanal. al kao sto se zna u BiH je stopa nezaposlenost 50%, a raste iz dana u dan. BRAVO NASI POLITICARI.
pozdrav bivšim kolegama i puna podrška,želio bih da se jave vojnici koji su u istim ovakvim problemima ali iz federcije da se i mi malo angažujemo pošto nas nema puno da i mi tražimo ista prava kao i kolege iz RS-a,na mail poznat redakciji.
Boban...kao prvo,ne pripadam ovoj grupi i mislim da pretjeruju,a jesam bivsi pripadnik OS BiH i VRS. 92 sam imao 20 godina i do 95 sam 2 puta ranjen,ostao sam u VRS i radio sam i bez plate oko godinu dana."Visoka" primanja su tek od 2007 godine kada se kupovao mir u OS BiH.Nemate prava da tako sudite o ljudima i njihovoj muci.Ako im se ne moze pomoci,nemojte ni odmagati.I na kraju...kad su nas pozivali da radimo u VRS,a pozvan sam bio,po zakonu sam imao pravo na cin posle 3 ugovora...potpisao sam ih 9,a cina nikad nisam dobio.
Bezobrazluk!!!!!!!! Kako ih nije sramota izaći pred kamere ,godinama su uživali ,imali visoka primanja za izraziti nerad.Sad ponovo hoće privilegovan položaj..Neka se snalaze kao i ostali narod što se snalazi..Đubradi jedna!!!!!!
Tako, tako Mići Dodiku idite kukati, on vama je uzor i pravi srbin, visok, horan i jak i opasno jak na jeziku.Njega vi volite nek vas on nahrani, napije i oblaci.Nisu nista bolji ni lopovi u FBiH, ali mi barem za njih kazemo da su lopovi, a vi se ponosite ''srpstvom''.Izgleda da vas ''srpstvo'' ne nahrani i ''srpstvo i iluzije o odcijepljenju RS'' nece nahraniti ni vas a ni vase najblize.
Sve bili djeca 92 a danas penzioneri......
Koja vojska...al su tukli VBR-ovima ...
.... bez hljeba:) Kakvi protesti, pa dovest će vam Mile Zvezdu i Partizan opet, šta će vam šta više:P