Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smećari zeleni. Kakvi jadovi!
Izdajniče oladi
RajaSaKaldrme24 dobro si. Ovo je sve što ćete više moći uraditi u Sarajevu. A uskoro i u BiH. Samo polako jadnici jadni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato vise nikad nece na vlast u KS doci SDA i DF , samo obtruiraju rad i boljitak KS
Forto o radu 😂😂😂😂😂
Dodik i Čović krivi
Joj Okerica
Jazuk trošiti papir na materija, pa onda tražiti miliona zašto i zbog čega ? Čuj većina nije imala većinu, a važna sjednica , da vidi se po odsutnima !!
Trojka skup debila teških.
IMENA I PREZIMENA KAZNITI PO SVIM MOGUĆIM ZAKONIMA TREBA OVAJ NAROD SAMO NEPOSLUH 2-3 mjeseca i onda na proteste
SDA eskadrila, ovime pokazuje da je njima stalo samo do sebe lično..Koriste sve načine da blokiraju i blokiraju . Ali ovi bi se trebali spremiti i naučiti ponešto,
SDA na aparatima, broji posljedne dane!
Bravo Zeljko "Patrioto" pogana
Ime i prezime tog sto nije dostavio i da se kazni. Dok tog ne bude ovdje- selameta nema
SDA i DF potpisali da ne treba printati, može elektronski, svi imaju tablete od države. Sada kada su prešli u opoziciju, pozivaju se na proceduru, da ipak mora printano. Znas ti sta je to papira i koje je bacanje? Plus plaćanje kurirskih služba da nosi na adresu.
Tonera nestalo
A ekologija, fazoni?
Joj eksperata i govana, kršili poslovnik o radu pa povukli tacku sa dnevnog! I vi hoćete da Kanton vodite, preko milijardu budžet i oni se zadužili još 300 miliona! Ja idiota Mati moja mila!😂😂😂😂😂😂
Neka ne smijes protiv njih cenzura ko u titino doba…. Imas stranacku miliciju sudstvo i medije trojkine…..
Cemu trositi pare na papir, tehnologija napredovala, a oni jos u srednjem vijeku..hoce papir..cccc..ova drzava je sazrela za protektorat
Hajmo izbori hajmo narode sad u oktobru povaljati ove uhljupe koji se kriju iza vjere(SDA),a i ostale kriminalne stranke.Svaki vjernik musliman katolik hriscanin treba da osudi kriminal,ako ih opet izaberemo onda je ovo zemlja nevjernika.