Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko godišnje košta postojanje "nezavisnog"... Mjesečna naknada po članu je minimum 700KM x 12 = 8.400 KM, pomnoži sa 9 članova.... Tek nešto manje od 100.000KM godiišnje ... Za šta.... Uvesti plaćanje po sjednici ili učinku... dosta je više tih paušala, pa se po 8 godina u odborima i komisijama vrte jedni te isti....
Nema Zvizdić takata, pored sve podrške, da smijeni Zupca. Koje li mu aferime Zubac zna???
ha ha ha?!
Ovi predstavni vlasti su i odlicni koje mogucnosti ljudi imaju, nikome ne polazu racune, zakona se davno prestali bojat, MI glasaci pasivni, boli na sneka stvar za sve ako tu stvar jos i imamo. Ovi vise nije demokratija ovo je anarhija totalna. Bezbadje, zesce.
Kada bi se objavile biografije ovih članova no,najbolje bi se vidjelo koliko su"neovisni" i koliko su ugledni građani!!!!
nek ste vi nama živi i zdravi....al jednog dana naje+bat cemo vam se matere. KAD TAD
Cetnika treba smjeniti sa funkcije direktora SIPE, koja je ujedno i cetnicka agencija, 80% cetnika je u njoj, a trebala bi da bude drzavna agencija???
Ako je toliko cetnicka kako ti kažeš zašto onda zatvaraju prave cetnike .Razmislite malo nisu svi Srbi cetnici i usput onako ljudski da ti nešto predlozim odi na Yotube i pogledaj dokumentarac pod imenom Svjdoci i bice ti jasno ko su cetnici a ko su Srbi.