Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve na jadni narod,ljudi se bore za opstanak a foteljasi se bore ko ce vise da stavi u dzep..trebamo novu Vlast,nove ljude.
Od prvih poplava pa sve do sada se mogla rijesiti ta situacija u tom mjestu.Tp nase politicara uopste ne interesuje,a da je drzava ko drzava sve bi se rijesilo!
Ma tesko prika da se ovo oko Bistricaka i Orahovice,Serica ikad dugotrajno rijesi...Nema sta drzat zemlju a zemlja na ovom podrucju poznata po velikoj kolicini pijeska.Jednom rijeci erozija al kao plod ljudskog nemara i eksplatacije sume..
Ima i ta mjesta,a ja sam mislio da je drzava ko drzava ako nista puzila bi gradjanima drugi dom na grugom mjestu,a svakako u pjeskovitom mjestu i nije mjesto ljudima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)