Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U četiri godine, tri puta će sjesti, i onda opet izaći na izbore s raznim obećanjima.
Parlament BiH ne radi u interesu drustva
Baš lijepo, ništa se ne radi a plata velika i redovna.
Nema vecine, nema zastupnika!! A hoce li im se odbiti nedolazak od plate, hoce li biti novcano kaznjeni za nerad i eticku odgovornost prema narodu koji ih krvavo placa?! Vjesati sve javno po ucinku!
Marva koja se hrani na racun naroda - koji se bori za prezivljavanje...Ljudi bez skrupula i morala...Eticka pogan...
Bolje da se ne usvoji u ovom prijedlogu jer se teret poreza prebacuje na porodice sa djecom
Hvala Bogu dragom da ovo nije usvojeno. Ovim zakonom bi se oporezovale stipendije studnetima, radnicima topli obrok, regres, prevoz, stednja gradjana, a firmama dodatno natovarili porez na dividendu i dvostruko oporezivanje sto bi u konacnici opteretilo firme na 30% i vise! Garantujem da bi se sve firme iselile iz FBiH u RS kada bi uveli porez na dividendu. Apsolutno nedopustivo, sto se protivi svim konvencijama koje je ova zemlja potpisala protiv dvostrukog oporezivana!
penzioneri glasaju za SNSD, SDA, HDZ, a omladine ide iz drzave :) hvala nasim djedovima i nanama
Samo da kažem da je prema zadnjem izvještaju Agencije za identifikacijske podatke, iz BiH od 2005 godine otišlo ili se iselilo 1.103.697 ljudi. Otiće nam sva djeca. A mi i dalje sjedimo po kućama i kancelarijama