Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"OVCA\" ti trebas u Jagomiru potraziti pomoc...
Je li predsjednik ovog ISLAM-FRONTA mozda Haris Silajdzic jer je ovo njegov rijecnik... Sledeci korak je ;ZOVI PREKO AVAZA ORGANIZACIJU: \"Majke, zene, djeca, muzevi, daidze, amide, prijatelji i neprijatelji\" a mi cemo sa SDS-trgovati i poslovati kao sto smo to radili u zadnjih deceniju i po, a NAROD?? MA KO JEBE NARODU MATER- RECE RADOVAN KARADIC I PRODADE PET KAMIONA ORUZJA I MUNICIJE HARISU I BAKIRU.. Tu je bilo nesto i \"RANE\", pa nekoiko iljada steka VEK-a, a mozda i \"trave\"... da narod moze ljepse i ugodnije da se medjusobno ubija...
Nisam ja TZ prozvao \"crveni grad\" nego oni sami sebe isto kao sto su se srbi prozvali cetnicima ja sa tim neimam nista a sto se tice \"zelenog grada\" to je provokacija ali mi u svakom slucaju imponuje da je seher SA srce Bosne i bosnjastva a Bistrik srce SA...svakome bujrum osim cetnickim i komunjarskim zlocincima.
Crveni grad?!? Onda mu ti dodjes iz zelenog grada, ali to tebi sigurno imponuje zar ne?
Napokon nesto pozitivno iz crvenog grada...Bravo za front a tako bi se trebali oglasavati i nasi politicari medjutim oni spavaju poput \"medjeda\"kao i Lajcak a ona strvina iz Laktasa melje li melje....
Stanovnistvo BIH je nesposobno za rad. Iako rijetki pojedinci iskacu iz tog prosjeka, te pokazuju nadljudske spremnosti i sposobnosti za rijesenje, ostaje problem uvezivanja i organizacije. Za sve je potreban nukleus, ,te od njega se moze kvantitativno i kvalitetivno razvijati ideja o boljem sutra. U ovoj drzavi ne postoji takav kvalitet koji je u stanju da se uveze, organizuje i odlucno djeluje, pa makar po vlastitu smrt. Srebrenica je ocit dokaz ljudu koji su izgubili zivote radi nicega, te se danas prica NE ZABORAVI ! ! ! Ja bi cak preporucio vecini da zaboravi, jer vecina samo šara grafite po zidovima i prica o tome zato sto im je dosadno, zele malo da agresivnosti svojoj daju razlog itd. Ako ljudi nisu u stanju da rade odlucno, da se organizuju, da vjeruju u BIH i njnu buducu djecu, onda zaboravimo sve i cekajmo slijedeci genocid, jer druga strana je spremna i organizovana, kao sto vidite iz pomenutih članaka, te izjava dotične sile. U ovom narodu vlada sistem mahale, te je djelotvorna organizacija skoro pa nemoguca. Potrebne su evolucije da svijest dosegne odgovarajuci nivo kako bi ovaj narod imao politicku i ideolosku moc kao sto to srpski ima. Sve je to zalosno, i meni je isto krivo i svasta nesto...ali realnost je realnost. Da su nasi preci prije 50god o ovome razmisljali, bilo bi nama puno lakse. Ako je nama stalo da nasoj djeci i unucadima za 50god bude lakse i bolje, onda moramo radit, a ne onako kao sto su nasi preci pili kafe u šupljirali po mahalama. Mladi u ovoj državi su već otpisani, kao sto su i penzioneri. pozz drustvo i u pamet!
Samo se mjenjaju ovi VP. Ovog vise ni nema u medijima. Mora da ga Do-dick ocarao pa sjedi nedje s njim u kafani. Jebem ti sta nam rade. Ruke nam svezali evo skoro 20 godina
Kada ovom Lajcaku mandat istice, on je po meni totalni autsajder i jedan veliki spavac.... Ja ne kontam šta je covjek uradio osim što je pomogao da se policija od Mileta legalizira. Tako da mu nmogu pokucati na vrata i reci Mile seljacino naša moracemo da te privedemo. I još mi samo nije jedno jasno, a to do kada cemo mi sva ova sranja da trpimo?
Svaka vam cast! Jedino rijesenje situaciji je da pro Bosansko orijentirane stranke okrenu ledja Lajcaku, pa et neka onda prica samo sa njegodim miljenikom Dodikom. Nikada nikome, pa ni Bosni ni jedan stranac nije donio srecu pa tako nece ni Lajcak. Cinjenica jeste da i Lajcak ima svoje sefove. Zato, ako on nista ne misli da mijenja neka brate ode iz Bosne a nama dopuste da se mi borimo za Bosnu i Hercegovinu, kao sto su se nasi borci borili 90-ih. Bosanci budimo slozni i ujedinimo se.