Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze li ko pitati tuziteljicu sta je sa "slucajem" Hava , zene mrtva a niko ne odgovara ? pa da nam Dalida objasni gdje je zapelo
ceka zastaru pa drzi u ladici , ili sta ?
I dalje ti nosis etiketu "saucesnik ubistva", gospodjo.
Broji mito, pa nije vidjela pismo.
Dalida kriminalac najveci vidi joj se na faci.
Cim primi mito odma ce razmatrati rad tuzilastva.
a čiji je propust/greška sto dotična nije obavještena (ako je to istina u sto iskreno sumnjam)? Pa mater vam lopovsku jel ste za to plaćeni?
",,,,ali je sjednica prekinuta bez obrazloženja.".... Zalosno je sto i vi platu primate isto tako "bez obrazloženja"
ŠTA ĆE SAD LAGATI. To se mora odmah uhapsiti i razvaliti kriminalnu piramidu pomagaća ispod nje ! Ne kažem da je ona za sve kriva ko žrtveni jarac ili februarska maškara, nego upravo SDA kriminalci i ubice u skupštini. A naročito zločinac KEmo Ademović, zamjenik predsjendika doma naroda. UBICA PREDSTAVLJA NAROD !! NEma niko drugi ?? E BAkire kakav si ti takav ti najvažniji kanton !
jer je tuzilastvo toliko udaljeno od skupstine da nikako nije mogla stici !!
samo se treba baviti kriminalom i sto vise jebavat drzavu, kako je tuzilastvo totalno nesposobno nije nu cudo sto smo dno dna od drzave....
zna li tu iko ko pije a ko placa ?
USTA JOJ SE POPISAM I NJOJ I CIJELOM TUZILASTVO A POSEREM SE NA SUD I NA SDA CISTACICU PALAVRIC