Komentari (372)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GORIMO MI GODINAMA !!!!!!
Ma jok to sad nije bitno, sad je glavni problem sto zgrada gori
Ma jok to sad nije bitno, sad je glavni problem sto zgrada gori
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je najbolji set pravila koji po meni treba slijediti : PROGLAS NARODNOG ŠTABA ZA SLOBODU BOSNE I HERCEGOVINE SUTRA U 12 PROTESTI U CIJELOJ BIH. TRAŽIMO OSTAVKU SVIH KANTONALNIH VLADA , NJIHOVIH PREMIJERA, MINISTARA, VOZAČA. SEKRETARICA, ZAMJENIKA I SVIH OSTALIH UHLJEBA. TRAŽIMO DA PREMIJER F BiH NIKŠIĆ PODNESE OSTAVKU I DA ISTU OVU GARDU SLUŽBENIKA POVEDE U BIRO ZA ZAPOŠLJAVANJE. TRAŽIMO DA ŽIVKO BUDIMIR DA OSTAVKU. TRAŽIMO DA SE SVE POSLIJERATNE PRIVATIZACIJE PREISPITAJU U ROKU OD 30 DANA I TO OD KOMISIJE KOJU ĆE FORMIRATI NARODNI ŠTAB . OVO SU USLOVI A KAD BUDU ISPUNJENI RASPISUJEMO REFERENDUM O UKIDANJU KANTONA. DOK NE BUDU ISPUNJENI SVAKI DAN PRED ZGRADAMA KANTONALNIH VLADA ĆE SE ODRŽAVATI MIRNI PROTESTI S POČETKOM U 13:00 SATI. HULIGANI NISU DOBRO DOSLI. NEMA PALJENJA, NEMA NANOŠENJA ŠTETE, NEMA SUKOBA S POLICIJOM. DAJTE DA IH SAD MIRNIM PUTEM SRUŠIMO. SLOBODA NARODU !
...i da se iz Biroa za zaposljavanje ocisti partijski kadar...dzaba sto ce ici na Biro ako su tamo opet njihovi ljudi...u svakom slucaju,pravila su tu da se doradjuju :)
.. i ovaj rok od 30 dana je prekratak....mozda je dovoljan za formiranje komisije a za ispitivanje treba bar 1 godina....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Sve raspoložive snage su na terenu, opću mobilizaciju smo proglasili." Ha, a Zeljkovića, Konakovića, Fazlije i ostale im bande ni od korova. Ptanje svima ; zna li se u koliko sati su zbrisali iz zgrade Kantona? i koje od radnika zadnji izašao iz zgrade?
Drugi put idemo na privatnu imovinu lopova politicara, udarac u ono sto su stekli na svakakve nacine ce ih najvise zabolit i dati najveci rezultat ne treba vise grad unistavati nije on kriv sto majmuni njime vladaju.
Po ovme treba udarit http://www.studioonyx.com/index/35-bosna-i-hercegovina/260-imovinski-kartoni-bh-politicara-ne-znaju-ni-sta-sve-imaju.html
Po ovme treba udarit http://www.studioonyx.com/index/35-bosna-i-hercegovina/260-imovinski-kartoni-bh-politicara-ne-znaju-ni-sta-sve-imaju.html
Sta su sad ovi huligani postigli?to da normalan narod nece izaci na demonstracije.Jucer sam podrzavao to nasilje,medjutim kad sam vidio kolika je steta pricinjena na zgradama i stvarima koje nemaju bas nikakve veze sa vladom,te da je iskoristena prilika da se pljacka i rusi mogu samo reci da je sve to i vise nego pretjerano.
Sadašnji vlastosršci imaju strah samo od vatre! No, svakako je šteta velika te predlažem da se Skupština održava u šatoru koji bi se postavio u parku kako se nebi gubilo vrijeme. Nemoj slučajno da se drži u nekom iznajmljenom ili posuđenom prostoru!
Sta su sad ovi huligani postigli?to da normalan narod nece izaci na demonstracije.Jucer sam podrzavao to nasilje,medjutim kad sam vidio kolika je steta pricinjena na zgradama i stvarima koje nemaju bas nikakve veze sa vladom,te da je iskoristena prilika da se pljacka i rusi mogu samo reci da je sve to i vise nego pretjerano.
I sta sada!? "Nova vlada eksperata" !? Ne zavaravajmo se! Nista preko noci nece biti bolje, kako neki misle. Opotavak ce trajati godinama. Ko sadda preuzme vlast mjeseci pred izbore, a da se istovremen ocekije boljitak i puna zaposlenost. LJUDI, BICE OVO DUG I BOLAN PROCES OPORAVKA, JOS BOLNIJI PO OBICAN NAROD.
Te zgrade što su zapaljene po Bosni su leglo i izvor svih nedača mog naroda. Da je barem neko od tih lopova u zatvoru i narod bi bio mirniji. Onaj sanđaklija fahro smrad, jučer je dao više izjava, i nije mi bilo mrsko šta je govorio. Al haj mu vjeruj!!!!!!! Kako god ovog zlaju treba protjerati a konfiskovati mu svu imovinu. Arogantni jad. Ni nasljednik nije ništa bolji.
HOCEMO PROMJENU SISTEMA VLASTI, HOCEMO JEDNOG PREDSJEDNIKA KOJI CE PREDSTAVLJATI SVE ETNICKE SKUPINE, HOCEMO PRAVNU DRZAVU, DRZAVU KOJA FUNKCIONISE PO SLOVU ZAKONA, HOCEMO RJESENJE ODLUKE SEJDIC FINCI. NARODI UJEDINIMO SE, ONI NAS ZAVAĐAJU, A KADA SE UGASE KAMERE ZAJEDNO TEFERIČE, DOSTA JE BILO PODJELA, MANIPULACIJE I OBMANE, DOSTA!
Idemoo u Brazillll!!!!
Odem na source.ba i pročitam članak pod imenom "ovdje niko nije normalan". Preporućujem. Ne može više pod kožu lopovluk i nepravda. Protiv sam nasilja, ma u bilo kojem obliku, ali ovdje u mojoj Bosni lopovi na vlasti razumiju samo miris dima i krvi. Jedino što bih jučer promjenio je mjesto paljenja. Kuće lopova pa i lopovi sami.
Molim Sarajlije da sad ne odustaju,u Tuzli je vec pocela raspodjela fotelja kod vodja protesta,ispasce onoliki narod budala sto je isao za njim,on se zadovoljio smjenom vlade i sto ce uhljebiti svoju guzicu a narod ko sisa Sarajlije,molim vas ne odustajte,kod vas su glavonje koje nam i biraju ove nizerangirane politicare,sve su oci uprte u vas,ja cu akoBogda danas za Sarajevo kod familije da vas podrzim do kraja !!
TREBA OTICI NA POLJINE PA IM ONE VILE ZAPALITI A NE VLADU JER CEMO TO OPET MI PLATITI DA SE RENOVIRA
"Svi moraju podnijeti ostavku,ko je vladao zadnji 20 godina Oformirat novu vladu sa ljudima koji su strucni u svojim oblastima i da nisu clanovi nikakvi stranaka !!!! " i ovakva glupost dobije pesto lajkova :))) o *** ti sudbinu koja me postavi da živim s ovom šupljoglavom mrakom
If you’ve taken part in, or have witnessed the protests, we’d be interested in hearing from you. What are the reasons behind the protests, and what is the situation like where you are? Share your stories, videos and images, and we’ll feature them in our coverage on the Guardian website. http://www.theguardian.com/world/2014/feb/07/bosnia-herzegovina-anti-government-protests-sarajevo-tuzla-are-you-involved