Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je pojeo više jagnjadi i popio francuskog konjaka od 1992 - 1995 nego Džemal Bijedić i Hamdija Pozderac , Branko Mikulić i Todo Kurtović zajedno.
Ako ga ne zatvore bar 15-20 godina onda BiH pravosudje nema smisla
toliko zatvore za jednu gnjidu kao sto je Santic.....uzmi jednu Praljkovacu i smiri se....da je on tvoj ti bi ga sad nazivo herojem kao i onu sestoricu i porico Haski Tribunal
Ubijen na vrijeme treba Hamdiju nagraditi🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
sude mu zato sto je musliman
Sad ce njemu doci montirana optuznica iz ZG ureda HDZ - a
Teorija kojoj vjerujem je ta da je Šantića maknuo vrh Hrvatske države, zbog njegove saradnje sa fikretom abdićem, a kako je fikret potpisao mirovni sporazum sa Karadžićem i Miloševićem, to bi značilo (da je preuzeo kontrolu nad Bihaćkim džepom) slobodnih 50-60.000 chetnika koje je držao V korpus, a koji bi u 15 dana prepolovili Hrvatsku. Naravno da Franji takav pakt nije odgovarao, a Šantić bio tvrdoglav... Ekzekutori su manje bitni.
domišljato s tvoje strane,veću misao bi izreklo dijete na tuti od tebe lumenu.....samo tako to su dubokoumne baljezgarije....vi ste spasili Hrvatsku,naoreužali je,liječili joj ranjenike,obučavali cijele jedinice,primili i ugostili 400 000 izbjeglica,dali im kruh,školovali im djecu,dali im liječničku skrb.....e koje blentovine ste vi bbalijanerri...
@sandej - UZP da ti kažem jednu stvar - da su chetnici imali slobodnih 60.000 vojnika koji su od aprila 92-ge napadali na bihaćki okrug, a za ostale chetničke jedinice koje su ratovale po Bosni da i ne govorim, pitao bih te ja šta bi danas trkeljo po forumima, kad bi granica srbije bila na Metlici, ako znaš gdje je to... Franjo je vješto prebacio rat u BiH, kako bi spasio Hrvatsku, i uspio je. A ti se papak i dalje tješi kako ste vi hrvati sami sve uradili ..... ;)
Kad cemo se pomaci sa mrtve tacke???
Gdje može musliman biti zločinac i uz to rukovodeci kadar...
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! KAKO ZLOČINAČKO TUŽILAŠTVO MOŽE OPTUŽITI NEKOG ZA UBISTVO NEKOG A DA NEMA NITI JEDNOG DOKAZA DA JE TAJ NEKO UBIJEN?
Živ bio, dobri naš Hamdija.
hebo te Hamdija zločinac....pardon za tebe heroj jer je tvoj...
Ako je kriv ko i sRatko i Prljak zatvaraj ga
ono sto cu kazati je to da zelim svako dobro ovim i svim braniocima BIH i svoga grada .... a sve one spijune i agresore koji su radili protiv BIH i svojih sunarodnjaka - uopce me ne zanimaju kakva ih je sudbina snasla - na kraju svi su u BIH zrtve tog rata jer se nekome digao khurac da zeli nesto VELIKO S ili H ... ukoliko je neko i pocinio neki zlocin neka i odgovara za to ... ali se ovo ne moze mjeriti sa zlodjelima vrs-vs i hv-hvo-a kroz UZP i sa jedne i sa druge strane ...
Tigar iz Kladnja pade ko svijeca
Budimo realni, oni sluze za dnevno politicka prepucavanja. Akcize, poskupljenja, UZP, razne pizde matetine i povecanje plata budzetlijama. Sta ce samo ako ga osude, ko je sljedeci?
nije kriv , sigurno on je bošnjak a oni nisu radili zloćine.....je de
pa koliko je bosnjackih grobnica, a koliko srpskih nadjeno u bihackom kraju? njemu sude nakon vise od 20 godina za ubojstvo hrvatskog generala i nemaju cistih dokaza. koliko osoba u srebrenici ima koji su ubijali civile a sada obavljaju neku funkciju? u ratu je se svasta cinilo ali ne mozes generalizirati jedan zlocin sa drugim.
@schikaria znaći vi imate pravo da ubijate , jer su vas ubili...glupane isto tako misle i drugi koji su ostali bez najmilijih--dok se gleda tako nema kraja
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ajde da razjasnimo vaš stav prema Tigru kao borcu i vaš stav prema Tigru kao čovjeku koji, i te kako, ima lijepih parica... Dakle 99% vas žohara pljuje već pomenutog, zbog sopatevnog vam nezadovoljstva!
greske koje nastaju kucanjem ne mozes smatrati namjernim gramatickim greskama, u skoli ucimo kako da pisemo a ne kako da kucamo na tastaturi djikane
a za sta drugo sa se uhvatis, labilni prosijače, nego na gramatiku :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)