Predstavnički dom PSBiH
0
Ponovno razmatranje popisa stanovništva
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na zalost nece nas biti mnogo jer je Bosnjacka korumpirana kvazielita prohrvatski orjentisana na desetine mladih i perspektivnih zauvijek otjerala iz ove zemlje. Plakati mozemo samo sto smo nasjeli na losu politku vrhunskog demagoga i dozvolili da se rat preseli u BiH, a vi ste se u medjuvremenu na miru naoruzali i to nasim oruzjem, konsolidovali i sad tu nesto laprdate. A mogli smo i u sastavu Juge malo skakutat po Hrvatskoj ko zna mozda bi sad imali vikendice na Jadranu.
jao muslimani kad vas brebroje i kada se pokaze da vas je saka govana, ima da vas zguramo na manje od tih 24%. ima da placete za nama Hrvatima i sto niste ostali dio Hrvtaske. nepise vam se dobro kako god
Nema popisa stanovnistva sve dok se protjerani sa svojih ognjista ne vrate!Sistematska etnicka ciscenja Bosnjana i Hrvata iz genocid tvorevine nece bit nagradjena! Jedina solucija problemu je VRACANJE svih protjeranih svojim avlijama,ili da svi protjerani mogu glasat i upisat se ko gradjani Bosne i Hercegovine! Sve dok GENOCID TVOREVINA postoji nema popisa stanovnistva,n e m a.To bi bilo legalni genocid jos jednom nastradalih i protjeranih od srbske krvolocne masinerije ubica!Najbolje rjesenje je da se svi protjerani vrate svojim ognjistima,to bi bijo najveci udar genocid tvorevini!razmisljajte Bosnjani o povratku,nismo vise 1992-e godine. BiH4EVER!
yeblo vas stanovnistvo, popisujte muje i medjede !!!