Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se u Banja Luci trg treba zvati 4 S -"SRBI SEKSAJU SVOJE SESTRE " ILI "SARAJLIJE SEKSAJU SVE SRBE" mada bi po meni najbolji naziv bio " SAMO SLOŽNO SEKSATI SRBE"
Odvadi.
Tipa "Ulica 29. novembra", "Josipa Broza", "Žrtava fašizma"? Podržavam, ali gdje će Dodik to napravit kad je sam fašist, a Broz je Hrvat pa se ulica ne može zvati po njemu. :))
E hajde kad malo cvrcnete pokusajte pravilno reci taksisti: Vozi me u ulicu Mehemeda Havajije Uskufije.
Muhameda Hevijija Uskufija... znači cijelo ime si promašila u svakom slučaju.
Dovoljno je reći Muhameda Uskufija i ne vidim nikakav problem s njim jer ti je on napisao pravopis s kojim se danas služis -Vuk Karadžić ga samo nadopunio s latinskim,njemačkim ,engleskim i td.....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa gospodine Kulenoviću Vi kao Bošnjak prvo tražite da se u Sarajevu vrate stara imena a
Jest lijepo kad naiđeš na nekog ko normalno razmišlja,inače na KLIX-u je prisutan govor mržnje što me užasno nervira ,narod još nije shvatio da nas političari koriste ko ovce radi svojih interesa . Sad o ulicama :Ja sam namjerno rekao da kao Bošnjak ;misleći na Sve Bošnjake i na sve gradove u Federaciji; traži povrat imena u Sarajevu a ja bih trebao da tražim to isto u RS-u ,
Jest, jest... treba i u Sarajevu vratit. Neka turska imena nikad cuo podavali, od svih okupatora poskidat... zamisli da u Sarajevu ima Eugena Savojskog ili Maksa Luburica?
U potpunosti se slažem ...Austrougarska okupator