Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaahah jel realan ovaj naslov???? Pa mater vam j.... pustite narod barem 1 noć u prazničnom veselju bez da ne spomenete vakcinu!!!!!!
Kad ovakvi i slični kažu nešto protiv MM narativa onda ih se naziva svakakvim pogrdnim imenima i vi niste "STRUKA", al ovakve izjave se besramno stavljaju kao neke pozitivne i dubokoumne poruke.
Kome se ne svidja poskupljenje struje 300% privredi i samo 40% narodu nek ide u manji entitet ili Srbiju oni budale nece ni poskupiti nista.....Svi dobri Bošnjani znaju da je poskupljenje za dobrobit Federacije, imaćemo više pare u budžetu Federacije ☝️..evo u stranci mi javljaju da ču dobiti i 13 platu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto i Božić pokvariše sa vakcinama. Sramotno je šta farmaceutski plaćenici rade.
Nu ti KR$ČADlJACA u po Tuzle. A sve im "nije dobro"! Zavaljeni o budžet, "multi-kulti" i "majorizirani" u isto vrijeme. He he he... KŠC sa raspelom u po Tuzle može - ajde otvorite medresu u Širokom? He he he... Pokvarena sektaška vjera smrti koja je prouzrokovala inkviziciju i holokaust.
Nije poput vakcine.
Pre rata su muslimani u Tuzli činili 47% populacije, danas verovatno više od 80%. Kako je to moguće? :(
Jeli ovaj najamnik billa gatesa
Pogledaj Dragane Čoviću vjernika katolika- Hrvata u Tuzli.Čestit Božić im želim.
Gvardijane nakakim ti se u usta
Znači kada odeš na Božić kao da si primio bocu na Sokocu
Kome se ne svidja poskupljenje struje 300% privredi i samo 40% narodu nek ide u manji entitet.....Svi dobri Bošnjani znaju da je poskupljenje za dobrobit Federacije, imaćemo više pare u budžetu Federacije ☝️
Sjajna metafora naprednih Tuzlaka. Isusov put i primjer za duhovni mir i slobodu. Pfizerova vakcina za fizičko zdravlje i slobodu kretanja. Amen.
https://www.bitchute.com/video/EphFj85W38yP/?fbclid=IwAR1GPCzXrA4yL3P1fB3B7mPt2bv9GnZtNXnDxNm6_SlepDZUM5zf2VsAtsM I ovi su vjerovali da je vakcina kreaira smisao zivota. Sretan Bozic svim katolcima/krscanima, pamet u glavu, vjerujete srcem a razumom razmislite sta ima a sta nema smisla svi. Lp.