Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@skala. Zasto pricas kad ne znas o cemu se radi? Jel znas ti uopste gde se nalazi Vukosavlje? Ovde nije rjec o Miloradu Dodiku, nego o glasu ljudi iz Vukosavlja, i nepravilnosti i prevare, koje smo svi svjesni...Nama je do toga stalo, zato molim te, suzdrzi nas od suvisnih komentara.
Znam samo da je Petric dodikov igrac, a za dodu se zna sve moze podnijeti osim poraza jer se umislio da da svi u rs vole iako je u rs stanje nikad gore. Diktatori kao i svi diktatori ne vide kako obican narod zivi.