Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba srušiti ovo ruglo grada.
Da li bi tkao mislio da ti otac tu ima radnju od koje zivi citav zivot??
Sto u tom posranom Sarajevu seru neki shhupci i namjerno ostavljaju ruzne objekte da grad izgleda kao ruina. Garant su u tim birokratskim komisijama pripadnici posrbljenih, pohrvacenih ili malez manjina koji tako vrse diverziju i sve to iz pakosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Katastrofa! Treba to ruglo smaknuti pod hitno!
Skenderiju srusiti, a onog Damira Niksica protjerati zajedno sa Nerminom Niksicem u vukojebine odakle su dosli.
Sve od SCC do Skenderije i ukljucujuci Skenderiju, sve rusi brale, ocistiti rusevine, podijeli u parcele, zasadi travu, pa onda licitacije za parcele, pocetna cijena milion maraka po parceli!
Ma to je uvijek bilo ruglo Skenderije, ne znam kakva budala je dala saglasnost za izgradnju. Ma kako to može na tri godine, gdje to ima na svijetu. Ma odmah rušiti.
moraju se ukrupnjati a ne da svako vosi sibicarske radnjice.. mali ne mogu opstati treba da budu srednje velike ( ne velike) vec srednje veliki biznisi, takvim treba praviti mjesto i raditi na okrupnjavanju....ucite ljude, organizujte kurseve i pomoc...nikome nije u cilju da ostavlja ljude bez posla ali sibicarske radnjice ne mogu opstati
pa pola ih i tako ne radi, sve koji nemaju odredjeni promet treba porusit a treba pronac cifru koji to promet???? takve radnje ce moci zakupiti mjesto i kad se napravi nova skenderija a prcvarnice samo stvaraju ruglo
Pa prosle godine Skenderija dobila par miliona za obnove/sanacije i nista se nije uradilo niti ce.
Na zalos malo po malo ce oni ovo srusiti i prodati arapima da grade sta hoce i kako hoce. Ne interesuje njih znacaj i napredak Skenderije. Umjesto da je adaptiraju i prilagode danasnjim potrebama. Ali u tome nema tala za njihove dzepove kao od prodaje i unistenja Sarajeva.
Srusiti i vlasnicima dati naknadu. Ali jok, daj kako da koga za*ebemo
Podrzali bi svi njih da je npr 80% popunjeno,ali tu gore ne radi ni 20% radnji,kad prodzes izgleda bas mracno i zapusteno,ista situacija i sa radnjama u prizemlju,skoro sve prazne,onaj sajam od neki dan katastrofa za razliku od poslije rata kad je bilo sve bolje.Oko ovog mjesta svakakve sumnjive osobe se vrte i zato posten svijet i ne zalazi ovdje,e jedino pozitivno sto se tice Skenderije je da mozes vidjeti pokoju dobru trebu a i to je u zadnje vrijeme rijetkost.
Komunjare tu srušiše džamiju iz 15 vijeka iz vremena renesanse, strašno. Ne vidim zašto i ovaj černobilski beton ne poravniti?
Mama ti i otac oboje sljeglji 96. i nisu znali gdje je Skenderija pa si sad isfrustritan
Mojne dirati ,ode nam sexy dućan hahahahahaha
tesko je reci. Sadasnja vlast sa javnim firmama ne zna ovo urediti. A ako se proda nekom arapu napravice hotel, izgubice se smisao ovog dijela, hodace arapkinje tuda, nece biti koncerata ni sporta. Interesantno samo za par sumnjivaca i bez interesa za grad, ljude i sire.
Nemojte tako, to je napravljeno u Jugoslavijiiii kod Tiiiijteeeee, to ne mogu sad ni okrecitiii aaaaa
Ne,ojte tako, to je napravljeno u Jugoslavijiiii kod Tiiiijteeeee, to ne mogu sad ni okrecitiii aaaaa
kad dodje Glupan iz Nase Stranke na poziciju onda pokusava sve da Unisti gori su od Çêtnika
Koliko se javi botova kad ih investitor placa. Cuj srusiti skenderiji. Pa ce neki investitor da nam donese korist. Kad investitori preuzmu drzavu narod je gotov
Plato očiti to su privremeni objekti