Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E hajd ako imaš m..u.d.a. izađi na bilo gdje u Sarajevu i reci to što si napisao ??? Pozivam te, izađi na ulicu i to tako kaži, lahko ti je preko lažnog nicka i tastature mlatiti gluposti ko cigan o šerpe... izađi brate na ulicu ako imaš damu pa to reci... Izgleda da je vama isprdcima iz mješanih brakova samo ostalo da provocirate preko tastature, a u suštini nesmijete ni zucnuti, evo vraćaju ovog direktora na posao, vraćaju Arziju Mahmutović na mjesto direktora sarajevskih vrtića, onom vašem ministru suljagicu neko se nasali pa mu posalje metak u koverti lik se odmah prepo i razgulio za Srebrenicu.... a vi sutite jer nam ne smijete nista, jer ste manjina, nemozete nam nista, mozete samo tako kukavicki mlatiti gluposti preko tastature...
Pa što onda niste mogli zauzeti Sarajevo u periodu od 92-95??? VI smrdo-prdo-slavci ste toliko postali smješni sa tom vašom \"junačkom retorikom\" o nekim vašim \"pobjedama\" i nekim ratovima, imal iste ratove al ste haman u svakom ratu lomili zube tamo gdje ste nailazili na vojsku, jer vi smrdi se nikad niste znali boriti protiv vojske, vi ste uvjek bili \"junaci\" kad su u pitanju civili, žene, djeca... dobro vas je opisao vaš dobrica ćosić u svom poznatom izlaganju ... I molim te poštedi nas svoje smješne retorike, zavuci se u kakvu rupu i pokrij se ponjavom, pametniji ćeš biti ..
Takvim lopovima je mjesto u zatvoru, a ne u školi. Strašna je činjenica da je ovakav primitivac blizu djece!
ti si konjino obican idiot, pojma nemas ko je Mehmed i kakvi sve lopovluci stoje iza njega,ali sto je najbitnije izislo je sve na vidjelo i mi roditelji djece koja pohadjaju ovu skolu, a koje Mehmed godinama pljacka kroz naplatu skolarine od 250 KM u njegov dzep, umjesto 50 KM u trezor, smo odlucni u tome da on vise ne bude direktor i sigurno cemo u tome uspjeti i to vrlo skoro. Nadam se i zbog toga sto konacno imamo ministra koji ce voditi racuna o tome ko radi u prosvjeti i ko nam uci djecu!! Mehmed ne zasluzuje da bude niti portir u jednoj obrazovnoj ustanovi!!!
Kao što pise u tekstu odluka je ponistena ZBOG NENADLEZNOSTI ORGANA KOJI JU JE DONIO, sto naravno ovog nazovi direktora ne amnestira od svih lopovluka koje je godinama radio i pljackao roditelje kroz udruzenje Harmonija, uzimajuci im po uceniku 250 KM za godinu, da bi te iste novce dijelio svojoj kcerki, sinovima i poslusnicima iz kolektiva (bracni par Mesanovic) itd... Mehmed Bajraktarevic je jedan obican kriminalac koji ce ubrzo zavrsiti iza resetaka!!!!!!
Srbine jel ti zaboravljaš kako su vas i u Balkanskom ratu nagu.zili FRANCUZI U ALBANIJI - potrali su vam bili vojsku...al to se nigdje u vašim knjigama nije moglo uciti hehehe - potamanili vas kad niko nije gledao ....jarane dobro je rekao Vuk Draskovic vi slavite kroz histroriju sve bitke koje ste izgubili i pravite od njih pobjede...al u stvari vi ste historijski LUZERI I GUBITNICI! i bujrum samo naprijed ginite...jer ja znam da postoje ljudi MAZOHISTI uživate u vlastitoj boli i nemoci...i uzivajte i dalje...
dva naroda se spremaju za rat sta mi cekamo
@Srbin Šta ste bolan vi pobjeđivali? Ne bi dobili nezavisnost da nisu Francuska, VB i Rusija pritisle Osmansko Carstvo, \'ta niste je na bojnom polju uspostavili. U Prvom Svjetskom vas je KuK Monarhija ganjala do Krfa, i opet vas nigdje ne bi bilo da se Njemačka nije predala. U Drugom Svjetskom vas opet nigdje ne bi bilo bez Crvene Armije. A u ovom zadnjem ste se pokazali u p.m. S tolikom prednošću u naoružanju, komandnom kadru i logistici opet ste uspjeli da izgubite skoro 40% osvojene teritorije (samo u BiH).
mehmede nemij mi haturit halali i pridruzi se probosanskim snagama okupljenim u koaliciji 1.mart
O kojem ti pobjedjivanju sanjas??!!!! ..... sta je bilo kad si se probudio, noga u jastuku. Seku ti n.a.g.u.z.i.m.
pozivamo gospodina barjaktarevica da nam se pridruzi
@Hapa SRBI CE SE VRATITI KAD TAD U SARAJEVO, UPAMTI TO....ONI SU KROZ HISTORIJU GINULI ALI SU UVIJEK POBJEDJIVALI SILE MRAKA POBIJEDIT CE I VAS DRONJKE KOJI STE ZATVORENI U TOR OD 24% BiH TERITORIJE GDJE VAS JE EUROPA ZATVORILA DO \"KONAĆNOG REŠENJA\", A TADA ĆEŠ BITI SRETAN AKO BUDEŠ USPIO RAZGULITI IZ SARAJEVA U PALESTINU, SRETAN I PRESRETAN...
yebes ti taj pravni sistem kad sudske odluke zavise od politike i ko je na vlasti
@Ilidza Ko vam je kriv što ste čovjeka nezakonito smijenili? Da ste ga smijenili po zakonu, ne bi ga sad mogli vraćati na posao, ali vi ste prvoklasni idioti, nizašta niste sposobni, pa ni da direktora smijenite.
Naravno, nigdje ne piše da se radi o RADIKALNOM ISLAMISTI KOJI ŠIRI NACIONALNU MRŽNJU, POLUOBRAZOVANOM DEGENERIKU KOJI JE UVEO TO DA GLAVNO UČENJE U MUTIČKOJ ŠKOLI BUDU ILAHIJE I KASIDE P.O.P.Š.A.M MU SE I NA NJIH I NA RELIGIJU...