Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al handri Dudko ovog Pavica godinama ko kauboj konja a izgleda da mu je godilo sve do sada dok ga nije pocelo zuljati tamo gdje najvise boli.Sad Pavic bi nekako da mu bol prestane a da otok ipak ostane🤣
Dodo, samo tovari balagu u krmetnjak. Pišaj i seri po krezavoj đikanskoj sirotinji. Samo im nemoj više smanjivat penzije, ne možemo da ih oćeramo s cesta u FBiH. Neki dan da provjerim šaht iza kuće, izviri Đikan i pita me imam li pola marke.
Oni ljuti a Cubi u fotelji, zna Cubi ko se pita kod Srba.
Dodo, samo davi Đikane i trpaj u krmetnjak što više balage! Daćemo vam jeftin kredit ovaj put, nene mi, neće vas više Bakir trezorskim sihirima zlondsirat.
Neda Baja da zavrće jaja, svaka šuša onom ko ga sluša!