Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu se sastali u Zagrebu nego u Dubrovniku. Kakvi tokmaci rade na ovom kliksu pa to je vrh 😂😂😂
@gooUser1600958122 ma haj što su mjesto profulili nego i sadržaj razgovora izmislili.
"Mi smo to doživjeli kao svoju političku zadaću, da regiji damo ključnu potporu i osiguramo ono što su i hrvatski interesi. Za nas je posebno važno pitanje BiH, 25 godina je od Dejtona, smatramo da upravo ta zemlja, na koju smo upućeni i koja je upućena na nas, treba osigurati punu ravnopravnost svih naroda koji tamo žive. Na tom tragu smo i vodili dijalog sa svim predstavnicima", riječi su Plenkovića.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Od kako nas vi gurate mi sve veca sirotinja postadosmo i sve veci primitivizam u BiH 1990 godine smo bili svemir sad smo dno okeana kako ekonomski tako i obrazovno itd itd
@gooUser1600668400 Koliko sam ga ja skontao iz govora, želi prodati 12 aviona F16 hrvatskoj, ponude su već otvorene.
@gooUser1600668400 i ovaj još mjesec dana i dolazi Biden.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hvala ti pompero brate mili
SKUTORI SKICE PO KLIXU A KONJUSARI SVIMA KMECEE O NJIHOVOJ UZP "BRACI"
A jesu li razgovarali o vracanju konstitutivnosti srpskom narodu u CRo koju su oduzeli vecinski hrvati? Takodje, kad ce se vratiti stotine hiljada protjeranih srba u CRo? To su pitanja koja Cro treba da rjesava a ne unitrasnja pitanja Bih.
Tako je Pompeo idemo ka Evropi...
Klix izmislja
Kako klix mulja ovaj ni rec
Pompeo nas ovako vidi . Bakir i Komsic plesu kisni ples po receptima vraceva sa Pustinjskog Istoka, Dodik i Vucic namazani ratnim bojama ( preko starih ratnih boja) lupaju se u prsa i prijete divljim plemenom sa Istoka a Covic i Milanovic svima na silu guraju lulu mira sa sumnjivim sadrzajem, nahebo si i ako jedan dim povuces.
Gospodin Pompeo dosao u Dubrovacku Republiku, da je obnovi.
Kako izgleda na udaru Hrvatske nije BiH ili Federacija, nego samo SDA.
E, sad se pitam zašto je Vučić trljao čelo dok je potpisivao Vašingtonski sporazum? Samo oni znaju kakvih je tu sve tačaka bilo i koliko fascikli. NATO donosi niz odluka da nas više ništa ne pita na osnovu potpisa od prije BH vlasti čemu je Dodikova stranka dala nemjerljiv doprinos.
Refromske procese sa Hrvatima. SDA se već odlučila za Srbiju i mali šengen. Prekaaasnoooo...
mozel sta preko veze
Šta kaže Milanovic hoce li razmisliti
NEMOJ DA VAM DVA PUTA PONAVLJAM !!! JEZIK KZUBIMA I PRSTE DALJE OD VELIČANSTVENE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Treba prvo pitat Milanovića može li to tako.