Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam samo otkud taj broj 8000 i više!? Sasvim je normalno da će ljudi ginuti tokom proboja na 70 km. Zločin može biti samo streljanje zarobljenika, a to je 1000-3000 ljudi. Nema tu nikakvog genocida.
Izdrkani srbi u BiH ali i šire, tako vam slatko i sa ogromnim ponosom, guštom i merakom yebajem vašu srpsku djecu,...SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i POSEEBNO srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.
vucic i mile na aparatima...
Bosnjak ima samo jednog neprijatelja - Srbina. Sve ostalo ovisi o okolnostima.
ima dva - I hrvata
Da se preselite u zemlju porekla, Tursku, ne bi imali Srbe niti bilo koje hrišćane za komšije niti neprijatelje. Muslimani nikad neće biti srećni u Evropi u kojoj ne vlada Alah, i nikad neće ni vladati. Samo Bliski istok vama sreću donosi.
Vrh licemerja...
Nažalost sekretaru, SAD je samo uz jedan narod u BIH, druga dva bar njihovi predstavnici DOdik i Čović NEGIRAJU GENOCID ko i RUSI u UN, UZ KOJE SU OBADVOJICA !
Čović ne negira genocid u Srebrenici
Nek covic vidi a i ostali misevi minimizatori - "strasan genocid" a ne "strasan zlocin"
@leptir222, strasan zlocin ( streljanje zarobljenika )!!!!!!!!!!!!!!!!! Genocid za vreme tog rata je nacinjen 26.2.'92 u Posavini nacinjen od strane hrvatske i muslimanske strane,kada je ubijano sve zivo srpsko,od dece,starih,obicnog stanovnistva. To je skolski primer genocida,a ne kada decu,zene,stare prevezes autobusima. Prdite vi koliko hocete,ali to je istina!!!!!!!
@senkavetra Izdrkani srbi u BiH ali i šire, tako vam slatko i sa ogromnim ponosom, guštom i merakom yebajem vašu srpsku djecu,...SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i POSEEBNO srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nećemo zaboraviti žrtve, ali ćemo dopustiti da se na njihovim kostima oformi skoro autonomna skoro jednonacionalna genocidna jedinica. Nećemo zaboraviti žrtve ali ćemo pusitit da ih genocidaši vrijeđaju i ponižavaju na svakom koraku. Nećemo zaboraviti žrtve ali nećemo ni kazniti zločince koji su ih pobili. ... od čistog licemjerja satkani.
Vi sami vredjate svoje zrtve. Odajete im "pocast" uz janjetinu , halvu i rakiju..... Ciganluk.
@Aria, svoje zrtve ne treba da zaboravite,ali ne pravite cirkus sa njima! Ocigledno ne znas sta je genocid( cim lupas takve gluposti). RS je stvorena nakon one Alijine ''spreman sam zrtvovati mir za suverenu Bosnu''',dogadjanja u Skupstini i svih dogadjaja koji su vodili u rat. Prevezes porodice tih zlocinaca autobusima na trazenu teritoriju,i ucinio si genocid.To samo kod vas ima. Streljanje zarobljenika je zlocin,genocid nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amerika i Turska jedini pravi prijatelji Bosne