Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli ko u SDA drzavi ikad odgovoran?
nikad niko!
NE RISE U LUKAVCU JE NACELNIK SDP KOJI JE DAO DOZVOLU ZA RAD SODA SO I TI TURCI MU POMAZU U KAMPANJI ZA OPOZIV
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
FUJ DRZAVO
FUJJJJJJJ NACELNICE LUKAVCA SDP KOJI UNISTI SVE U LUKAVCU
@frn TO JE SVE REZIRAO MAJSTOR SPINA EDIN DELIC SAMO DA PRODJE 13 MAJ NJEGOV OPOZIV KAO NACELNIKA JER JE DOSAO NA VLAST POD SLOGANOM ---- DA LUKAVAC PRODISE ---- SATRO ON EKOLOG
I to tako iscurilo i nikom ništa. Niko prstom nije makeo da nešto uradi, da se očisti to, ili da se barem umanji šteta. Nego iscurilo, pusti odnijet će voda. Spreča je nekad bila jedna od najbogatijih rijeka ribom u jugoslaviji. Djed mi pričo kad je bio dijete da je rukama ribe hvato.
Spreca je zatrovana prije 50 godina,ko god je putovo vozom za Tuzlu sjeca se Sprece kao mrtve inustrijske rijeke. Hemijski kombinat je izgradjen uz pomoc Njemackih firmi i od tada truje. Rijeka protice kroz vecinski Bosnjacki kraj, i u onoj drzavi nikakvo cudo da je bas Spreca,koja hrani i hranila je na hiljade domacitnstava biva izabrana za hemijski otpad od strane Komunistickih vladara. Ugradite filtere zaustavite zlocin.
genocid nad ribama, i niko neće odgovarat?
i mi trebamo sta pricati i dijeliti savjete nekom.
To nam je naša SDA dala.
GDJE JE TO TUŽILAŠTVO - HOĆEMO KAZNE I DA SVI SLIČNI VIDE ŠTA IH ČEKA!!!
svu uginulu ribu dati odgovornima da pojedu i poželiti im dobar tek
Sve uništavate gamad pohlepna i falite se kako smo bogati vodom , prirodnim izvorima a skoro svaka firma ispušta neproćiščenu vodu u rijeke.Gadite mi se pohlepni idioti , mozda vam mito trebadne za lijlekove.
Svi koji su imali bilo kakav utjecaj na ovu katastrofu dozivotni zatvor!
Grijehota, nadam se da će počinioci biti kažnjeni i biti onemogućeno da se opet desi.
Evo odma jim daju kaznu... Boli njiha Kur.c za ove sto zive tamo...
Zašto niste napravili betonski bazen za taloženje tvari, nego koristite otvoreni ekosistem? Vas treba kazniti da platite par miliona KM štete, a onome ko vam je izdao ekološku dozvolu strpati u zatvor.
SDP LUKAVCA NACELNIK EDIN DELIC JE KRIV 100% ZA OVO JER ON JE DOZVOLIO SODA SO - TURSKIM VLASNIKU DA RADI STA HOCE A ZAUVRAT SPONZORIRAJU GA ZA IZBORE . U LUKAVCU JE VISE MEGA BILBORDA NEGO U SARAJEVU I TO SLIKE OD DELICA KAO DA JE FIDEL CASTRO A U STVARNOSTI JE VELIKI MANIPULATOR I LAFINAS
OVO JE EKOLOSKI GENOCID.ODGOVORNE PRED MEDZUNARODNI SUD PRAVDE
Cernobil je mala maca,za ovaj Lukavac.
Kad je kod nas iko odgovarao. Pogledajte samo kakvi nam ljudi vode državu. Sramite se šta radite.