Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovkae spodobe samo majka moze volit :)
Napravite koridor 5C pa ga nazovite kako vam je qrcu cejf
lep je ko lutka
-HDZ-se raspada,gotovo je resulo ,trka za foteljama
kakav dopredsjednik takav i entitet, smijurija :D
o kako je ruzan
@Srebrenica Genocidna republika smrdska u DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU !!!
i pod hitno cenzuru njegovih slika u javnim medijima OVO SMECE JE STVARNO ODVRATNO
ovog vlajkija pod HITNO na dnk analizu. dok ne vidim rezultate nemam razloga verovati da je homo sapiens.
evo stavili ljudi na fejsbuku da traze od drzave da kad god se pojavi ova nakaza na tv mora ic ono RP do 12 god. samo dok nadzem pa cu vam poslat.
A Slavuja si zaboravio.
Vlajki, kad ces izgradit cestu do Gradiske Stare, da se provazamo ja i ti? Imam ja ovdje dosta pristasa, ko je reka\', ....li ga caca da se crna ....ne vraca.....
Koliko samo ovih fekalića sa škutorskog Poskoka serenda po urbanom portalu. Škutorinama je Vlajki ko i Krivousti. Dive se ljudskoj gluposti koja je \"no limted\". Živila Erceg-Srbska! ZA DOM, SPREMTE SE,SPREMTE Škutorići!
Joj vidi mu glave ....
Kako ste samo pakosni i zlonamjerni! \"ali smo ipak začuđeni činjenicom da je cestu proglasio svojom\" Ako i jeste šta od toga tačno, onda je, siguran sam, narod koji se služi tim putem iz zahvalnosti od milošte nazvao po nekome ko im je nešto valjao u životu!
Djubre jedno!!! MRS!!!
@historija ON jeste uvreda za ljude a za neljude nije.