Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste nam i nametnuli tu civilizacijsku gresku, vi je i rjesavajte
Nije niko niista nametnuo... ko je kriv sto je Alija potpisao
Ponisticemo. Pravno RS ne postoji otkako je presudjen genocid. Samo treba predati podnesak na sud da se pokrene ukidanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha... De ba više, popustite nas!!! Šuplja priča evo godinama. Ljudi sjebaše državu, narod odlazi i sve je gore. Koga boli q rac? Ovdje nema budućnosti!!!
al najjace je meni ovo, kao navuku ti ludjacku kosilju, svezu noge lancima i onda ti 30 godina govore kako ocekuju da budes efikasan takmicar i sprintu ili na 200m sa preponama? ja mislim da kad bih i pitao ni amerikancima ne bi bilo jasno zasto su dozvolili formiranje entiteta za koje se u startu znalo da ce daviti drzavu sve vrijeme poslije?
Valjade nam Dodik više od bilo koga... Aferim majstore..
Postoje dvije opcije a to su: prva da svi narodi bosne ustanu i otjeraju ove zohare koji nas dave 20 god. Druga je da ako zaista nemamo povjerenja jedne u druge a trebali bi da imamo. Onda da se rokamo il bos il hadzija...
Koji q...dolazite ako ne zelite da radite posao, jb vam saopstenja majku
Podrzite OHR u segmentu nametanja Budzeta za 2022. Usvajanje budzeta na pola godine ili naknadno je van pameti!
Pa ako je ne mislite ukinuti šta ser*eš. Isto kao oslobodiću serijskog ubicu iz zatvora ali očekujem sa ne ubija!
Daj te nam oružje da učvrstimo granicu na Drini! To je sve što treba, a RS ukinuti na taster.
Vi ste nam uveli embargo , zaustavili nas ispred Banja Luke , dozvolili genocid , napravili Deyton i sada da se sa agresorom dogovaramo ... ma hajte molim vas . Samo vracanje RBiH i ustava iz 92 rjesava sve probleme, sve ostalo je suplja ...
Šta kažu ta trojica? Ima li nade za nas preostale?
A sto nije razgovarala i sa Komsicem?Nije ga narod birao da nedolazi na sastanke.
Gdje čeljad nisu bijesna ni kuća nije tjesna
tako bi govorite mjesecima
"RS razbija drzavu.!?
Stare mi...ja vise ne znam jel' ova njihova zabrinutnost smijesna ili žalosna