Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo slobodarska tuzlo. Da se brzo oporavite i nastavite sa radom
I zabranite prodaju/upotrebu plinskih boca ili plina na takvom mjestu među tim zapaljivim truljama, lutkama i smećem koji se prodaje.
Često nešto oko pijace požari...mora da će se pravit kakav Bingo u centru.
ma ev i moje kitte ako hoce loma
ma ev i moje kitte ako hoce loma
Jbt pijaca kosta 50,000km kiosk u sarajevu 250.000km!!Samo omladino gas iz ove dzungle
Sta ce prodavat kad je sve izgorilo... Bice, kupite nabavite robu za prodaje.
garant bingo zacrtao lokaciju pa bice tu jos nesreca
Treba se država obračunati sa svima kojo rade utaju poreza. Ovi na pijacama fening poreza ne plate a kad se nesto desi puna usta drzave. Što ne mogu stoke licemjerne.
Fina vijest. Svaka cast.
znaci na teret poreznih obveznika,nije u redi,onaj ko se bavi ovakvom vrstom posla mora da ima osiguranje ,a ako ga nema to je njegov problem..
Pljuc,kupi drzava standove od mojih para,ja da platim milione pdv a a pijacari 0 i ko je ovdje glyp,js naravno
osiguranje nije skupo !!! niko na svijetu vam ne bi pomogao...osiguranje !!!!!!
jbg.. ja placam svake godine osiguranje ...i prst u uho
Iskreno obje pijace su leglo raznih svercera lezihljebovica prevaranata ljencuga....i ostalih slicnih osobina. Tko na pijacu ide da kupuje ni sam ne znam
A jesu li ti ljudi plaćali državi PDV na sve sto prodaju. Koliko daš toliko dobiješ. Sada svi štandovi tranju imati fiskalne kase da se svaki fening zna gdje ide.
Tuzla ispred Sarajevo definitivno.Naprijed 👍
:D sve eksperti i poznavaoci ekonomskih privrednih i svih drugih prilika