Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki covjek, vodja..covjek koji se suprostavio sedmoj svjetskoj vojnoj sili i uspio za svoj narod prije svega, kao i za one koji su BiH dozivaljavali kao svoju drzavu obezbjediti prostor za zivot...sacuvao ih od istrjebljenja, ucinio da se danasnji muslimani ne izjasnjavaju kao smrdi ili `rvati, vec kao Bosnjaci. Imao je propusta, ali kada kazem to, mislim na stvari i dogadjaje na koje je mogao uticati, ali nazalost na vecu njih nije mogao, sve i da je htjeo. Danas imamo ono sto imamo, nije dobro, ali je extra, jer da, izmedju ostalih, nije bilo Njega, prvog predsjednika Alije Izetbegovica, danas bi oni koji bi prezivjeli gen.ocid, bili ili smrdi, ili `rvati, ili pripadnici nekog drugog evropskog ili svjetskog naroda... Zato, hvala predsjednice, znam da si mogao i vise, ali ni priblizno onoliko koliko su od tebe ocekivali...pogotovo iz ove vremenske distance. Neka ti je rahmet, da ti Uzviseni oprosti grijehe, tvoje zalaganje obilno nagradi i uvedete u Dze.net...Amin !!!
(B)alija Iz(m)etbegovic, stari pusac koorca sa Kovaca :):)
Koliko je velik covjek bio to pokazuje i gore fotografija, gdje su mu samo 3 covjeka dosla na mezar , to je valjda ocjena i njegove velicine i licnosti, izgleda mu narod jos zamjeri sto je slago za \"zlatne kasike\" koje je obecao samo nije rekao ljudima da pola nas nece imati ni sta da jede sa njima, da ce biti gladni .Pa vise naroda posjeti TITOV grob danas nego sto Alijin posjete za citavu godinu !
I tu se pa skoro u potpunosti slazemo... Ono sto mi najvise smeta u ovim nabrojanim institucijama je lopovluk...medjutim, u kojoj instituciji ga nema...ukljucujuci u srpsku i hrvatsku komponentu!?
što ne znači da imam lijepo mišljenje o SDA, Bakiru ili gluho bilo IZ.
:).. Da, onda smo u istom kosu.
Ja sam svoju dobio 95 godine...i hvala mu. Ti si previ mujo, ba.lija...mozda bi nama Bosnjacima, muslimanima i bilo bolje da medju nama nije bilo previse Muja, koji su kritikovali,i dalje kritikuju vlast sa šljivom u ruci...
U kategoriju onih koji kažu da je Alija otac nacije. Kakva nacija takav i otac i obratno. Bolje(g) nemamo. A prije 20 i par godina je nismo imali. Ni nacije, ni države, ni jezika,...i većina je mislila da će tako i ostati, uključujući Zapad koji je aminovao Karađorđevo.
Napisi nesto konkretno...pa da ocjenimo u koju ti kategoriju spadas...
on je nama obeco zlatne kasike, ja jos cekam moju
Eto ja sam maksuz pametna i nisam naivna, samo me frajeri rokaju ko gusku u sve rupe, al eto ja sam pametna
Nije Izetbegovic bio zlonamjeran, samo nesposoban i mnogo, mnogo naivan...
jes ne mogu ovih pametnjakovića 90. godište
ja sam ratov.ao u Ar.miji BiH za cjel.ovitu BiH, a smrd.ljivi izda.jnik je sanjao o govn.jivoj retard.iranoj zajednici nesposobnjakovica koji se osjecaju b.os.njan.cima musl.ima.ncima i dobio je 24 % nicega, isto srednji vijek, isto crna rupa
Armija RBiH je branila BiH, a Alija je BiH djelio, znaci izdao, zabio noz u ledja Armiji Republike...