Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi=genocidno pleme
Sprski GENOCIDASI ubise prve komsije svoje, djecu, starce, zene.. Srbi su ocit primjer koliko ljudska rasa moze biti divljacka i koliko su zlo spremni uraditi kada ne moraju odgovarati z svoje posljedice. NEVER FORGET
Oni te zlocince i danas slave i onda neko prica o oprostu. Ne moze se nesto oprostiti ako krivac ne trazi oprost i ako se iskreno ne kaje, a o tome nema ni naznaka. Pamet u glavu,mozda je i bolje tako.
Bosnjaci jel nam Mektic i dalje najbolji... Jel nosio bječu traku juce? E moje Bosnje...
jbte zamisli iskasapiti 700 ljudi i jos relativirati i traziti opravdanja za to. To mogu samo mentalno zaostali pripadnici teroristicke sekte tzv vlasi wannabe sorabi.
@pro et contra To su ti genocidni geni sto srbi imaju, nikada se nece iskorijeniti nazalost
Nikada ne zaboraviti monstruozne zločinr pravoslavnih ekstremista i terorista srba tzv ''rs'' i srbije.
Ne zaboravi i nikad ne halali!!!
Ne zaboravi!!!