Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mozes djecu sa poteskocama u razvoju ubaciti u redovnu nastavu iz vise razloga. Nastavni program ni u jednom dijelu nije prilagodjen toj djeci, nastavni kadar je neobucen, nespreman i bez adekvatne podrske za rad s njima. Ostala djeca su neupoznata i nije im priblizena tematika odnosa i komunikacije sa djecom koja imaju poteskoce. Sve skupa je dokazani recept za propast takvih slucajeva. Sve strane u toj prici na odredjeni nacin ispastaju.
Jao sto svi volite da pametujete i jaki ste samo na prici a u stvarnom zivotu biste svi pobjegli od takve djece, dijete sa poteskocama u razvoju samo se unazadjuje sa ostalom djecom u skolama i vrticu, oni trebaju da budu u specijalnim ustanovama gdje ce strucnjaci da rade sa njima svakodnevno par sati a ne sa nekom asistenticama koje su neuke i rade to jer ne mogu da se zaposle nigdje drugo, pricam iz licnog iskustva! Znaci citam komentare kako ste svi brizni na klixu i fcb i bljuje mi se
Jad, čemer i tuga, idiota skotova neljudi na sve strane. Tužno do bola. Sankcionisati sve koji se nehumano ponašaju bilo ko da su.
Evo jedan skot, idiot, divljak, nečovjek stavio minus, podržava monstrum monstruma
Samo im se treba prilagoditi i pustiti ih da budu hajmo reci u centru paznje. Imali smo druga citav rat momak bio sa nama a ima Downov sindrom. Imali smo tada 13-14 godina. Bio nam glavni golman, nasmijavao nas. Cim je kao mirniji dan prvo smo svi isli po njega da idemo vani. Odselili su se davno ne znam da li je ziv nazalost sada ima nekih cca 40-tak godina. Divna su to djeca samo im treba malo vise paznje i nista vise bgm.
mislim nadam se da je ziv i zdrav.
Imaju dobar polozaj, Nadir Hajro trenira samo zenu jos da nadje
Ako zelite da vidite kakvo je drustvo u kojem zivite pogledajte kako se to drustvo odnosi prema manjinama, ljudima sa posebnim potrebama i bolesnima i sve ce vam se samo kazati. Daleko je Bosna od napredne civilizacije, a boga mi i Hercegovina.
@gooUser1611878165 Potpisujem.
Cijela ova civilizacija je prdnla u fenjer, dno je dotaknuto i nema povratka, moralne nakaze vode glavnu riječ i vode čovječanstvo u propast.