Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uposlit ih ko robove i dobro zauzdit :D
Mi smo Srbi, nama ne trebaju plate mi radimo iz ubjeđenja :D
Evo ja bas jucer dobijo zlatnu kasiku sto sam glaso za sejdu iz onog esdepeja
Kako to oni u četnitetu lijepo znaju plasirati svojoj javnosti. Kada se kod njih nešto lijepo dešava (a dešava se vrlo rijetko i beznačajno) onda kažu: kod nas u RS-u. S druge strane kada je nešto loše (a to je vrlo često) onda kažu u BiH. Tako da oni svojima predstavljaju da je kod njih sve med i mlijeko.
trebat će vam gume za traktore ! bliži se nova traktorijada !
dabogda svi pomrli, neka nam ovako, kad smo ih mi izabrali, mozemo mi to podnjet i vise...jesu glupi ovi iz vlade pa zar nisu skontali da mogu nas jos vise jahat, mozemo mi to !
šutite i radite u svom dijelu klik klak .. budite sretni pa imate posao i to je nešto
a naši plaćaju? ama lopovsku vam m.a.mi.cu, radio sam sedam godina u jednoj renomiranoj ustanovi - osim dvojici šefova, svima su nam plate išle preko studentskog servisa! a većina nas je diplomirala još prije rata. nismo imali ni zdravstveno, a stotinu subota i desetine nedjelja sam odradio. posljednje četiri plate primio nisam - bio sam k-r-e-ten što se nisam pokupio i otišao odmah čim nije isplaćena prva, ali sve se nadaš, pa ostaneš još mjesec, pa još mjesec, pa ti onda krivo što si investirao toliko, a znaš da nećeš ništa dobiti ako odeš. i većina raje koju znam, sarajevska raja, od 30 do 50 godina, ima slično iskustvo, ne vucite me za jezik da pričam koje su firme jer znam da mi mogu naći odakle se javljam i dohakat mi. naknade? godišnji? bolovanje - jednom sam četiri dana radio s temperaturom 39. baš me briga za do.d.ik.ove, osvrnite se malo na naše, mene NAŠI taru
nekako mi se smuci spoznaja kad se ovi B.A.LIJE vrate pa nas ostane 30 posto minusa!Al..mi srbi znamo izdrzat sve jel tako BRACO MOJA DRAGA SRPSKA!A oni pr.okleti izmisljeni Bosnjaci nam ne mogu nista...bar TRENUTNO a kasnije cemo lako!Nego Braco Moja..ako zna neko-imam jeftinih Traktorskig guma iz Kine,napravila nam nasa kosooka braca Kinezi jako jeftino!Jos nam garantuju,da su te gume za SVE VREMENSKE USLOVE pa hajd reko da vam u.valim,mislim ponudim jako jeftino!Imaju Kinezi kazu i Turbo Chargere za IMT nase traktore i mogui nabavit....a ima i onaj kako kazu ABS kao nesto protiv blokade guma ili slicno..ko zna mozda i zatreba jebte ..
stopostotni servin :D bit.ly/HcJ24b bit.ly/MHffsn bit.ly/tLTVlr
Sreća pa je kod nas, u Sadakistanu, stanje dijametralno suprotno: svi smo osigurani, plaće na vrijeme, a i ostalo je u redu. Hahahaha
bem ti zivot-zasto smo u.bijali,s.ilovali,k.lali,po cinili genocid,etnicki pocistili tuđu zemlju na kojoj zivimo,radili kao petokolonasi protiv Bosne a za srbiju..da sad nemamo ni konzervu a ni srbovanje kako treba-onako-po naski neg nas svi j.ebu kako ko stignu...odo po 9mm i bang Braco srbadijo zaso nam ove B.A.LIJEsakrivaju komentare??
evo jednog roba :D bit.ly/HcJ24b bit.ly/MHffsn bit.ly/tLTVlr
možda ti to ne dočekaš. možda već večeras krepaš od gladi
ma kakvo k.lanje!??Kl.ace oni samo svoj K.U.RAC ikad se budu sunetili i to dobrovoljno!NE DIRAJTE NAMA SRBIMA NASU BRACU HRVATE!!Jaoo..nista od pravoslavnih slava i trubadije na svatbama..jaoo moje drago srbovanje!A sta nam napravise..odo ponovo po onaj 9mm i-bang!!
Mir poturice, zacepite svoje balave zvalje i uzivajte u svojoj kanalizaciji od drzave. Ne brinite se vi za RS. Nemate za burek i Slovenci vas tuku po Sarajevu. Mlati vas ko stigne. Sad ce Bugari da vam se na.je.bu ma.jke Nabija vas ko stigne, marvo poturcena.
@xxx Nije ni kod nas u federaciji bog zna koliko bolje stanje, jedino su malo vece penzije, socijalna primanja, malo vece dnevnice i minimalne plate...